.caner. Üye mcpaaa' Alıntı: gitmisken bana da bi telefon getirirsin heralde Genişletmek için tıkla ... Tabiki orada 3310 0.33$ dır
mcpaaa' Alıntı: gitmisken bana da bi telefon getirirsin heralde Genişletmek için tıkla ... Tabiki orada 3310 0.33$ dır
.caner. Üye mcpaaa' Alıntı: burda az bulundugu icin 75'e satiliyodur heralde Genişletmek için tıkla ...
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben geçen yaz 3GS kırmıştım ya, tüh. Genişletmek için tıkla ... Hatırladım, parçalarını sokmustum falan diyordun.
-qarapapaq-' Alıntı: Ben geçen yaz 3GS kırmıştım ya, tüh. Genişletmek için tıkla ... Hatırladım, parçalarını sokmustum falan diyordun.
AHMED... Üye Uhops' Alıntı: Çakma iphone alsam çekiçle parçalasam. N5 1200den satsam. 6 iphone dah alsam 6N5'm olur 5 ini satsam 6000+1n5 Genişletmek için tıkla ... :
Uhops' Alıntı: Çakma iphone alsam çekiçle parçalasam. N5 1200den satsam. 6 iphone dah alsam 6N5'm olur 5 ini satsam 6000+1n5 Genişletmek için tıkla ... :
Luck Star Üye MaxipmaN' Alıntı: nexus bile bitti be samsung iyice tekel oldu Genişletmek için tıkla ... Diğer firmalar eline su döküyor Arayüzü düzeltti, pili düzeltti, kamera'da lider konumda daha ne yapsın? Nexus bu konulardan sadece hız ve arayüzde çok iyi. İnsanlar görünüşe önem vermeye başladı bence. Markanın da önemi var tabii ki.. Ayrıca güzel hort 2014 konusuna
MaxipmaN' Alıntı: nexus bile bitti be samsung iyice tekel oldu Genişletmek için tıkla ... Diğer firmalar eline su döküyor Arayüzü düzeltti, pili düzeltti, kamera'da lider konumda daha ne yapsın? Nexus bu konulardan sadece hız ve arayüzde çok iyi. İnsanlar görünüşe önem vermeye başladı bence. Markanın da önemi var tabii ki.. Ayrıca güzel hort 2014 konusuna