nesrinun
Üye
-
Konu Sahibi
-
Senin telefoncu senin telefonla deney yapmis,yoksa bugün 3-1-3 3gs lerde jailbreak yok bunu herkes hele hele telefoncu daha iyi bilir.merhaba 16gb 3gs kullanmaktayım.telefonum 47. hafta üretim 3.1.2 yukluydu jailbreak yapıtıktan sonra kapatıp açınca i tunes çıkıyordu.telefoncuya goturdum 3.1.8 yukledi fakat sim kartı kabul etmiyor telefoncu 1 ay içinde düzeleceğini soyledi.acaba bu mümkünmüdür veya bunu çözme şansımız varmı.TEŞEKKÜRLER
keşke çekmeseydin su an cihaz ne durumda sadece elma mı var yoksa acıl aramaya sadecemi home + power tusuna 10 saniye basılı tut keninde reset atacak cihaz tekrar acıldıgında aynı sorun devam ederse itunese bağla restore ett restore bitince telefonun sadece acıl aramalar için acılacak itunes ve kablo işareti çıkacak oraya gelince buraya tekar yaz devamını anlatım
telefoncu 3.1.3 yapmamıski abi adam süpermiş yeni birşey yapmış 3.1.8 diooo : DDDDSenin telefoncu senin telefonla deney yapmis,yoksa bugün 3-1-3 3gs lerde jailbreak yok bunu herkes hele hele telefoncu daha iyi bilir.
Arti senin telefonda boot problemi varmis ve unlock degilmis..
Yani bunu tutup 3.1.3 yapan is bilirim telefoncuysa kazmanin tekiymis yazik etmis sana.
3.1.2 unlock var ve blacsn0w ile telefonu kullanabilirdin.Arti kapanmasi sorun degil balcra1n ile pc ye baglayip acabiliyorsun.
Sen telefonu o sekilde kapatmadan kullanabilirdin.boot gereken birsey yüklediginde tekrarblacra ile acabiliyorsun hicbir sey kaybetmeden.
1 ay olayinida sallamis telefoncu,cünkü birmi altimi Allah kerim.
Ben inaniyorumki boot problemine bir sekilde care bulabilirler ama jailbreak ve dolayisi ile unlock sorunu varki isin yoksa bekle.
Senin tek sansin var oda 3GS 3.1.3 lere önce jailbreak cikicak, bu sorunu cözmüyor,ayni zamanda unlock icin ultrasn0w yada blcsn0w benzeri unlock kirici lazim
Artik bekleyeceksin,ne zamana kadar bilemem.
brnim telde ıtunes ve usb logosu var yurt dısından gelmişdi... versiyonu yükseltim derken hiç açılmıyor power tusuyla home tusuna basılı tutmama ragram şimdi ne yapmalıyım önceki versiyonu 3.1.1 di lütfen yardımcı olursanız sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?