iphone'nu sallayarak anamenüye dönmek

faceoff1

Üye
    Konu Sahibi
iphone'nu sallayarak anamenüye dönmek
arkadaşlar herkese şimdiden tşk ederim ..

youtube da izlediğim bir video da iphone da açtığı bir programı kapatmak için menü tuşuna basmadan iphonu sallayarak anamenüye dönüyor bu programın adını bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirlermi bana google dan falan aradım ama bulamadım sadece programın adını vermeniz yeterlidir herkese iyi eğlenceler...

Tepkiler: yaktin81

Ozan

Admin
Video linkini verir misiniz ?

Dawn

Emekli Yönetici
videosunu verseydin belki yardimci olurduk

zorrr

Üye
menüye dönmuyor sen yanlıs bakmıssın biri aradığında telefonu saladığında meskulle alıyor

evt beyler home tusuna basmadan ana ekrana donuyor.. bu program cok faydalı dıe dusunuyorum cunku home tusuna fazla yuklenmezsek bozulması zaman alabılır.. bende arıyorum o programı..hep bırlıkte arastıralım plase..

atakax

Üye
söylediğiniz programın adı activator sbsettngs le zaten geliyor ve sadece bu işe değl birçok işe yarıyor değiişik şeyler yapabiliyorsunuz mesela sallayarak tuş kilidi açma kapama falamn

sbsetting i talan ettim arkadasım ama bulamadım sana zahmet olmazsa acıklamalı bı sekılde yanı manuyu bıze anlatarak soylermısın.. kılıt ac kapat onu rahatlıkla buluyorum fakat bı menu ıcındeyken sallayınca ana manuye donmesını bulamadım.. sımdıden tskler..

atakax

Üye
hocam ayarlarda activator var onun içinde motion bölümüne bakın

draw1907

Üye
arkadaslar ben bu sb setting porgramını bile bulamadım tam adı başka birşeymi nasıl bulabiliriz?