Karşılaştırma İPhone vs Samsung

Konu Sahibi
İPhone vs Samsung
Herkese merhaba arkadaşlar sizce birkaç sorum olacak
aklımda İphone 6 ve 6 Plus Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge var seneye bana bu telefonlardan bir tanesi gelecek hangisi daha iyi tasarımlarını sevdim ama kasma donma takılma fln yapmasın kamera iyi olsun hangisi benim ihtiyaçlarımı karşılıyor

Son düzenleme:
Kardes note 3 ele zaten note 4 e bak . yalniz iphone 6 plus ta cok dehset ikiside piyasaya bi girsin sen zaten cok erken konu acmisin bir sene sonraya kim ole kim kala daha birsuru cihaz cikicak [emoji4]

Konu Sahibi
yanlışlıkla 3 yazdım o 4 olacak

fk555897

Üye
Note 4 çok performanslı bir telefon olacağa benziyor. Senin seçeceğin tek nokta işletim sistemi onun dışında zaten telefonlar iyi.

iPhone 6 yada 6 Plus'ı 16 GB alacaksan hiç alma. Dersen ki 16 GB üstü alıcam 6 Plus yada 6 al ama 16'nın üzerine çıkamam dersen hiç iPhone işine girme.Note 4 çok iyi ama şarj konusunda kaygılarım var. Ekran ve işlemci uçuk durumda, o batarya yetişir inşallah onlara.

Tepkiler: alperen262014
iPhone 6 Plus almalısın bence. Bende alacağım beğendim baya

I Phone 6 Al Çok Pahalı Ama Güncellemeyi Apple Kolay Kolay Kesmiyor

Hasand.

Üye
İphone 6 alma nednı ıse fıytı cok ucuk KESINLIKLE note 4 secım senın

iPhone kalitesi tartışılmaz. Artık ekranında büyük tek yapman gereken paraya koyup alıp arkana bakmamak.

AHKE

Üye
Zaten 2 side en üst segment tel.işletim sistemini seç sen ona göre al
android mi ios mu yani

MaxipmaN

Üye
seneye daha çok var bekle biraz

Her zaman iphone tarafinda olmusumdur android kiyasinda. Ama note denilince iphone yetersiz kaliyor.

0MG90

Üye
Fiyatın düşmesini bekle şu an pahalı. Apple Store düşürür fiyatı.

iPhone al ama herkesin dediği gibi gelir gelmez alma o zaman bayılırsın.Biraz bekle sonra al.Bence 4.7'' iPhone alabilirsin.

Note 3 alacam dersen 4-5 sağlam uygulama kurarsın telefon hantallaşır . S4 S3 kullanan yaklaşık 8-9 arkadaşım bu konuda şikayetçi . Adam telefona oyunları kuruyo menüde gezemiyo . Ha bide İphone var ki : babam kullanıyo 4S telefonun kastığını görmedim [oyun testlerinde], asfalta düştü telefon çizik bile olmadı hala banamısın demiyo telefon her konuda sağlam .

NEXUS

Üye
paran fazla ise 128 gb lık iPhone 6 plus al yoksa en az 32 gb al

0MG90

Üye
Bir bu konuyu açmışsın birde Asus Zenfone konusu açmışsın dalga mı geçiyorsun milletle?

Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve .NeXuS.

man20

Üye
bnde 2 sene sonra alıcağım telefonun konusunu şimdi mi açsam acaba? O zamana kadar anca karar veririm zaten

Tepkiler: ArMaGeDdOn_87