İphone uygulama updates problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İphone uygulama updates problemi
Merhaba arkadaşlar iphone numda 2 tane uygulama için update olduğuna dair bi uyarı aldım ve onayladığımda resimdeki gibi bi uyarıyla karşılaşıyorum, bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim... şimdiden teşekkürler.... ( daha önceki uygulama update lerinde böyle bi problemle karşılaşmadım)

Konu Sahibi
Yardım edecek kimse yok mu???

Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım....

Konu Sahibi
Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar (

yav yukarıdaki sekmelerden birinde auth... diye birşey olacak orada email ini ve şifreni gir . eğer üye isen .

Konu Sahibi
Emre bey kullanıcı adım (mail adresim) ile şifremi girdim itunes den bağlandığımda yukarıdaki uyarıyı veriyor... telefondan yapmaya kalktığımda ise itunes e bağlanamıyor diye bi uyarı il ekarşılaşıyorum...

böyle bir sorun ile karşılaşmadım . ancak yeni bir hesap almayı deneyin . telefon jb li ise boşver updatesi ben 95 tane var öyle duruyor yalnızca freeleri ediyorum

Konu Sahibi
telefon jb li değil... normal indirmek istediğim free programları ya da oyunları indirebiliyorum onlarda problem çıkmıyor.. ama yinede bi yeni hesap alıp deneyeyim belki bi değişiklik olur...

bencede tek çıkış yolu o görünüyor ! kolay glsn

MS1983

Üye
itunesin en son versiyonunu kurun

alakası olduğunu sanmıyorum bende hiç bir sorun çıkmıyor eski version old. halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...