Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
Bence ülkemiz için engel olamaz iphone fanları çok varAlmaktan vaz geçirten zamdır
haklisin birde arama yapmak icin konturu olsa .Bizim Milletimize 10 Milyarda Yapsan Asgari Ücretle Çalışsa Bile Hava Atmak İçin Yine Alır.
Zerre Acımıyorum.haklisin birde arama yapmak icin konturu olsa .
Ne Kadar Beklersen Bekle Düşmez Bu FiyatlarAynen arkadaslar bu fiyatlar çok uzak bize biraz daha beklemek lazım
Düser düser sen kafa yorma ömür boyu böyle kalcak degilNe Kadar Beklersen Bekle Düşmez Bu Fiyatlar
5 Sene Sonrada Olsa Gidip Alacakmısın?Düser düser sen kafa yorma ömür boyu böyle kalcak degil
Bu aşağılayıcı tavrın 10 bin tl olsa da İPhone alacak olandan daha "amelece".Okullar açılmadan önce babamla bi dershaneye kamera sistemi kuruyorduk. Biz sistemi kurarken inşa ameleleri de bi yandan binayı tamamlıyordu. Bi amele panç dediğimiz - büyük yuvarlak ye uçları 3 cm dışa testere ucu şeklinde bakan- aletle alçı duvara büyük saat boyutunda delik açtı. Duvardan bi toz çıktı görmeniz lazım. Amelenin cebine kadar ve yüzü komple toz. Yanındaki 13 yaşındaki çocuğa surdan poşet ver dedi ve G3 ünü poşete koydu silip. Ordan da fan boy amele çıkdı ve dediki :
Ehehehe bak benim telefonum iphone şu ve tiz geçirmez. Sende alsana.
Lam benim babamın A5 i vardı ve bunların maaşını katlardı. Yani diyeceğim odurki böyle ameleler olduktan sonra Tofaş fiyatına iphone alam çok olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızpanç
Yakında böyle haberler çıkar. 6-7 ortak bir ip7 ye girdi diye..kurbana daha çok ama kurbanda iphone 7 plus 256 gb'a 6 ortakla giriyorum ortak aranan varsa hemen ulaşsınlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?