IPhone sadece parayla satılmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia neyin peşiinde onu çözemedim

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Türe

Üye
2008'de yazılmış

isterse 2010'da yazılsın kardeşim açıklama açıklamadır ve 2008 ' de iş telefonu olmayan cihaz 2012'de de iş telefonu değildir çünkü konsepti iş değil anlatabildim mi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Profesyonel kullanıcılara hitap ediyorlar. Yani adam film izlerken aynı anda facebookta paylaşım yapmak istiyorsa, oyun oynarken maillerine bakmak istiyorsa bu telefonları kullanmalı.

Günümüzün en piyasa telefonu olduğundan olabilir.Zenginlikten ziyade alanların %90'ı hava için alıyor.İşini bilen pro kullanıcılar olsa bütün iphone alanlar içim bi gram acımayacak ama çoluk çocuk gidip iphone diye kendine daha uygun bir telefondan vazgeçince, hava atmak için kullanınca ve telefonun işletim sistemini dahi bilmeyince işte bu sinirimi bozuyor...Apple ürünleri çok iyi buna bir sözüm yok fakat şu piyasa telefonluğu olayını başka bir markaya kaptırmadıkça daha kötü özellikli olsa bile başka markaya yönelilim.5800'a da olmuştu aynı olay belediye dağıtır gibi herkesin elinde.

aleranol

Üye
Profesyonel kullanıcılara hitap ediyorlar. Yani adam film izlerken aynı anda facebookta paylaşım yapmak istiyorsa, oyun oynarken maillerine bakmak istiyorsa bu telefonları kullanmalı.

hangi telefonları? Eğer ayfonlar ise dediğin bence haklısın ama başka arkadaşlar da haklı. Mesela adam sırf hava için alıyorsa maddi durumu iyiyse sorun değil. Ne isterse yapsın. Zevk için alıyorsa alsın. Üst düzey kullanıcı ise(buradaki çoğumuz gibi) alsın. Ama öyle adamlar var ki maddi durumdan yetersiz ve sırf hava, gösteriş için ayfondörtes alanlar var. Mesela babam. Adam parasını da kazanıyor durumumuz da iyi istediğini alır. Mesela zevk için 3000tl üzeri model uçaklar aldı kumanda fala hepsi adamın hobisi. Ama şimdi gidipte ayfon alsa(model uçak niyetine) bişey denilmez zevki isteği. Kimseyi istediği için suçlayamayız. Amaaa gidipte havası olsun diye çocuğuna(hiç bi halttan anlamayan) enn pahalı telefon alınmaa heralde.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Zamanında 5230 ile N97 havası atmış biriyim ve 5230'umla bir kez daha gurur duydum

Dışardan görenler, bende para biriktiriyorum alacam bu telefonu diyorlardı Demekki hava atmak için illa N97 almak gerekmiyormuş

papakudioflu

Emekli Yönetici
Allahı'ım ne günlere kaldık. Eger paranın satın alabildigi bişeyle hava atılıyorsa vay halimize para o insanları esir eder.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hemde ne yazık abi para yağmur gibidir bugün senin memlekete bereket olur yağar yarıın başkasının insan kuraklığı görse de akıllanmaz ama iki damla taşıma su bulsa yine ekinleri bitecek sanır.. Umarım anlatabilmişimdir.

Elektr0

Üye
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.

ACI GERÇEKLER

kardeş takma kafana boş ver... biz uzaktan dumanına ekmek bandırırız...

---------- Eklendi @ 19:25:33 ---------- Yazıldı @ 19:24:18 ----------

yazık ki ne yazık para dedigin nedir bugün var yarın yok bir gecede ekmek parasına muhtaç kalan insanlar gördük ama akıllanan insanları göremedik
Zaman ve tecrübe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...