IPhone sadece parayla satılmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye

iPhone iş telefonu ?

ogzhnoTr

Üye
Evet internette araştır.

Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.

ACI GERÇEKLER

Telefonuma (5230) o kadar alıştımki ayfon4 le yan yana koysunlar 5230u alırım ne olursa olsun nokiadan vazgeçmeyecm her işimi görüyor

ıphoneden anlayınca fakirin de ıphone almasını mubah kılmaz.
cok zenginler aslında ruhları daralmış insanlardır; bırakın da biraz hava yapsın garipler.
o bunu almasın nokia kotu android dandik demek yerine; herkesi ihtiyacı olan şeye yonlendirmek gerekir

Tepkiler: Reexecution

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonuma (5230) o kadar alıştımki ayfon4 le yan yana koysunlar 5230u alırım ne olursa olsun nokiadan vazgeçmeyecm her işimi görüyor

5230'un yaptığı bağı bilirim. Ancak, kendini geliştirebileceğini düşünürsen, daha hızlı bir sistem istemez misin? O yüzden ayfon alırsın. Yani, 5230 128 MB RAM'i var, internette bile gezinemiyorsun. Ayfon 4 ile geliştireceğin uygulamaları düşün

DDorlion

Üye
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.

ACI GERÇEKLER

Iphone 4 çakması var bende onla dünyaya açılmaya çalışıyom ama başarısız

Aynen katılıyorum sana kardeş.adam alır alo alo der ona yeter.detayını bilmek zorunda mi ? Adam işletim sistemi bilmiyor işlemci ram bilmiyor diye telefon satmamak mi lazım bu insanlara ?saçma

Yani insanlar kanunlara uyduğu başkasına zarar vermediği sürece özgürdür istediğini alır istediğini kullanır istediğini yapat kimene.

Konu saçmaki hemde ne saçma saçmalığın önde gideni.

Hayır tabimi ama madem telefonu kullanamayacakmış adam akıllı, gidip o telefona 2 milyar vermeye ne gerek var?

Yanlış düşünüyorsunuz zevk keyf meselesi.
Ayrıca belki tasarımını beğeniyor diyelim özellik aramıyor ona ne diyeceksiniz.
Bunlar boş işler arkadaşlar siz başkasının zevkini kesesini düşünüp tartışacağınıza kendi kesenizi düşünüp faydalı konularda tartışın bu muhabbetten kimseye fayda gelmez o onu kullanmış bu bunu almış bunlar boş ve gereksiz şeyler.

Naçizane fikrimce ben burada bir kıskançlıkta hissetmiyor değilim.

Yemeden İçmeden Para Biriktiriyorum Bu Devirde 5800 La 5230 Hatta N9 La Bile Yürümez...
Android Şart

Adam gidiyor ıphone alıyor sonra senin benim gibilerine gelip sana söylediğinin benzeri soru soruyor Dünya'dan uzaklaşmak istiyorum onlar ne kadar havalı felan deselrde bizim milletimizdeki saflık destekliyor bunları şimdi elime bi n70 geçmesini bekliyorum ıphone verseler almam zaten o kadar nazik telefon kullanamam sinirlenince vuracağım yere atacağım bi telefon olacak

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Ayfona CFW yapmaya kalkıştığım gibi çöker kesin 5230'a binlerce kez flaş attım çökmedi

Ayfona CFW yapmaya kalkıştığım gibi çöker kesin 5230'a binlerce kez flaş attım çökmedi

doğru diyorsunda, 2016'da symbian'a destek bitiyor.gerçi telefonları o kadar kullanırız demeyizde asıl mesele şu ,
diyelim paramız oldu androidde ezik kalıyor (varsayalım ve wpyi) geriye iphone kalıyor??

benim elimden bi n70 geçti birgün normal kullandım diğer sabah kalktım telefona açacaktım açıldı kullandım malum symbian dondu sabırsızlıktan kapattım az sonra tekrar açtım zor da olsa yine açıldı fexplorer çalışıyordu telefon komple kasıldı açılmayacağını bile bile tekrar kapattım ondan sonra daha da açılmadı halen aklımda diyorum acaba yolunda bir sorunmu vardı

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
doğru diyorsunda, 2016'da symbian'a destek bitiyor.gerçi telefonları o kadar kullanırız demeyizde asıl mesele şu ,
diyelim paramız oldu androidde ezik kalıyor (varsayalım ve wpyi) geriye iphone kalıyor??

WP ezik kalamaz. Göreceksin.

WP ezik kalamaz. Göreceksin.

doğru diyorsunda symbian , özgür , açık kaynak felan derlerdi en azından .wp ne bileyim bana pek mantıklı gelmiyor.belki nokia şu donanım bencilliğini bırakıp 2016'dan sonra, mesela 500 tl 512 ram 800mhz cpu wp diyelim ve 600 tl 256 ram 600 mhz cpu lu android diyelim.Böyle bi şey olursa nokia bir adım daha öne geçebilir.

not:şu 600mhz cpulu androidi pek kafaya takmayın .

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şimdiden 4-5 yıl sonrasını konuşmak mantıklı gelmiyor bana. Sorun burda zaten.

[ENGİN]

Üye
kahin olmuşuz haberimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...