Türe
Üye
iPhone'lar iş telefonu değilmi ? Bizde işsiziz gerek yok o zaman. Blackberry'de iş telefonu. Ama düşük modelleri oldukça düşük fiyat. 22 Gün çalış, 500 TL maaş al, 399 TL vererek Curve 8520'ye sahip ol. Bir kaç ay kullandıktan sonra sıkıl ve Nokia 5230'u geri iste
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.
ACI GERÇEKLER
Telefonuma (5230) o kadar alıştımki ayfon4 le yan yana koysunlar 5230u alırım ne olursa olsun nokiadan vazgeçmeyecm her işimi görüyor
Evet internette araştır.
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.
ACI GERÇEKLER
Iphone 4 çakması var bende onla dünyaya açılmaya çalışıyom ama başarısız
Aynen katılıyorum sana kardeş.adam alır alo alo der ona yeter.detayını bilmek zorunda mi ? Adam işletim sistemi bilmiyor işlemci ram bilmiyor diye telefon satmamak mi lazım bu insanlara ?saçma
Hayır tabimi ama madem telefonu kullanamayacakmış adam akıllı, gidip o telefona 2 milyar vermeye ne gerek var?
Cihazı kendim kullanıyorum yüzlerce video izleyip haber okudum buyur bu da bir tanesi ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yemeden İçmeden Para Biriktiriyorum Bu Devirde 5800 La 5230 Hatta N9 La Bile Yürümez...
Android Şart
Adam gidiyor ıphone alıyor sonra senin benim gibilerine gelip sana söylediğinin benzeri soru soruyor Dünya'dan uzaklaşmak istiyorum onlar ne kadar havalı felan deselrde bizim milletimizdeki saflık destekliyor bunları şimdi elime bi n70 geçmesini bekliyorum ıphone verseler almam zaten o kadar nazik telefon kullanamam sinirlenince vuracağım yere atacağım bi telefon olacak
Ayfona CFW yapmaya kalkıştığım gibi çöker kesin5230'a binlerce kez flaş attım çökmedi
benim elimden bi n70 geçti birgün normal kullandım diğer sabah kalktım telefona açacaktım açıldı kullandım malum symbian dondu sabırsızlıktan kapattım az sonra tekrar açtım zor da olsa yine açıldı fexplorer çalışıyordu telefon komple kasıldı açılmayacağını bile bile tekrar kapattım ondan sonra daha da açılmadı halen aklımda diyorum acaba yolunda bir sorunmu vardı
Ayfona CFW yapmaya kalkıştığım gibi çöker kesin5230'a binlerce kez flaş attım çökmedi
doğru diyorsunda, 2016'da symbian'a destek bitiyor.gerçi telefonları o kadar kullanırız demeyizde asıl mesele şu ,
diyelim paramız oldu androidde ezik kalıyor (varsayalım ve wpyi) geriye iphone kalıyor??
WP ezik kalamaz. Göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?