Symbianize
Üye
-
Konu Sahibi
-
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.
ACI GERÇEKLER
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.
ACI GERÇEKLER
O zaman para biriktirip ayfondörtes alırsak bizdemi zengin oluruz ?
acımasız gerçekler....
ACI GERÇEKLER
Zengin telefonu değil Furkan abi bu tabuyu kıralım artık . Gelecek olan galaxy s3 iPhonedan pahalı olacak . Ama şu an çok iyi konumda 4s almaya değer .
Zengin telefonu değil Furkan abi bu tabuyu kıralım artık . Gelecek olan galaxy s3 iPhonedan pahalı olacak . Ama şu an çok iyi konumda 4s almaya değer .
iPhone kullanmak için herşeyini bilmek şartmı ?
Android nedir bilmiyorsa suçmu, ayıpmı,günahmı?
iPhone kullanmak için herşeyini bilmek şartmı ?
Android nedir bilmiyorsa suçmu, ayıpmı,günahmı?
suleyman ona bakarsan note de 4s ten pahali
Sen niye tersten gidiyorsunPara ile ayfon alırsan zenginsindir, kendi paranı biriktirerek değil. Yani parayı basıp telefonu alabiliyorsan zenginsindir.:
Tabu değil, gerçek benim dediğim. Acı gerçek. Çok az bir kullanıcı grubu Ayfon 4'ü hakkıyla kullanıyor.
Aynen katılıyorum sana kardeş.adam alır alo alo der ona yeter.detayını bilmek zorunda mi ? Adam işletim sistemi bilmiyor işlemci ram bilmiyor diye telefon satmamak mi lazım bu insanlara ?saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?