IPhone sadece parayla satılmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
IPhone sadece parayla satılmamalı
Bugün çocuk geldi i4s almış android ne diyor diyorum işletim sistemi bunda varmı diyo

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.

ACI GERÇEKLER

Tepkiler: Elektr0 ve L-LumieRe

ogzhnoTr

Üye
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.

ACI GERÇEKLER

O zaman para biriktirip ayfondörtes alırsak bizdemi zengin oluruz ?

ACI GERÇEKLER

acımasız gerçekler....

Konu Sahibi
Hayır bence bişeyi öğrenip almak önemli Profesyonel bi kullanıcının 5230u Basit ve saf bir kullanıcının ayfonundan iyidir kanaatindeyim

Türe

Üye

ACI GERÇEKLER

Zengin telefonu değil Furkan abi bu tabuyu kıralım artık . Gelecek olan galaxy s3 iPhonedan pahalı olacak . Ama şu an çok iyi konumda 4s almaya değer .

klongs

Üye

Zengin telefonu değil Furkan abi bu tabuyu kıralım artık . Gelecek olan galaxy s3 iPhonedan pahalı olacak . Ama şu an çok iyi konumda 4s almaya değer .

suleyman ona bakarsan note de 4s ten pahali

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Tabu değil, gerçek benim dediğim. Acı gerçek. Çok az bir kullanıcı grubu Ayfon 4'ü hakkıyla kullanıyor.

Mobilator

Emekli Yönetici
Harbiden yazık. Anlamayan herkeste bı takıntı var. İyi Telefon isteyene direk iPhone öneriyorlar.

---------- Eklendi @ 21:34:08 ---------- Yazıldı @ 21:33:46 ----------

Baksanıza cocuk daha ne aldığını bilmiyor.

---------- Eklendi @ 21:34:29 ---------- Yazıldı @ 21:34:08 ----------

İyi diye almış iste.

bizde birisi çakma ayfon almış bu ayfon diyor, anlatamıyoruz ahanda java diyoruz, dokunmatik şöyle çektinmi şöyle gider diyoruz.

tabi en sonunda kabul etti

iPhone kullanmak için herşeyini bilmek şartmı ?
Android nedir bilmiyorsa suçmu, ayıpmı,günahmı?

Mobilator

Emekli Yönetici

Hayır tabimi ama madem telefonu kullanamayacakmış adam akıllı, gidip o telefona 2 milyar vermeye ne gerek var?

Aynen katılıyorum sana kardeş.adam alır alo alo der ona yeter.detayını bilmek zorunda mi ? Adam işletim sistemi bilmiyor işlemci ram bilmiyor diye telefon satmamak mi lazım bu insanlara ?saçma

ogzhnoTr

Üye

Sen niye tersten gidiyorsun Para ile ayfon alırsan zenginsindir, kendi paranı biriktirerek değil. Yani parayı basıp telefonu alabiliyorsan zenginsindir.
:

iPhone'lar iş telefonu değilmi ? Bizde işsiziz gerek yok o zaman. Blackberry'de iş telefonu. Ama düşük modelleri oldukça düşük fiyat. 22 Gün çalış, 500 TL maaş al, 399 TL vererek Curve 8520'ye sahip ol. Bir kaç ay kullandıktan sonra sıkıl ve Nokia 5230'u geri iste

Türe

Üye

Tabu değil, gerçek benim dediğim. Acı gerçek. Çok az bir kullanıcı grubu Ayfon 4'ü hakkıyla kullanıyor.

O konuda haklısın diyebileceğim bişey yok . Mesela babam bildiğinden değil adı var diye kullanıyor ikide bir gelip şu ne bu ne diye sorup duruyor birgün terslicem yani .

Konu Sahibi
Aynen katılıyorum sana kardeş.adam alır alo alo der ona yeter.detayını bilmek zorunda mi ? Adam işletim sistemi bilmiyor işlemci ram bilmiyor diye telefon satmamak mi lazım bu insanlara ?saçma

Kimseyi ayıplamıyoum komiğime gitti paylaşayım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...