Haber iPhone Modelleri İçin Garanti Şartları Değişti!

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone Modelleri İçin Garanti Şartları Değişti!
Apple cihazlarını yurtdışından aldığınız zaman ( iPhone iPad vs ) Türkiye'de kayıt ederek kullanbiliyordunuz ve 1 yıl apple ulusal garantisi altındaydı. Artık gelen son bilgilere göre bundan sonra yurt dışından alınan apple cihazları Türkiye'de garanti kapsamında sayılmayacak. Yani o 1 yıl garanti artık olmayacak.
Bu duruma karşı müşterilerin tepkisi bayağı fazla olacaktır sanıyorum ki
Birde bundan sonra apple tarafından cihazınız değiştirilir ve yeni iPhone cihazınız yurt dışından gelirse o yeni cihazın da btk kaydını yapmanız gerekiyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: Bysnbad

yeumyang

Moderator
Kısaca ya Türkiye'den alırsınız yada garantisi olmayan cihaz kullanacaksınız demişler tabi vergileride göz önüne almamız gerekiyor

Tepkiler: Buğra
Bence İyi Cesaret Hem Yurt Dışından Alacak Hemde Garanti Verecek.Normal Bir Karar bence.Cihazlar Zaten Birisinin Menu Tuşu Diğerinin Ses Tuşu BOzulursa Uğraş Dur Garantılı Olsa Daha İyi

Tepkiler: Buğra ve Aybin.Kilic
Ne diye Türkiyede apple store açtılar öyleyse, açılmadan daha iyiydi 1 yıl uluslar arası garantiydi, koskoca apple bile bize uyarlandı yakında elma logosunuda bizim gibi olsun diyip bıyık logosu yaparlarsa şaşırmam

Tepkiler: osmnbabaoglu ve Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Gelen tepkiler üzerine geri adım atarlar mı bilinmez ama kullanıcı için hiç iyi olmadı bu

osnakli

Üye
Saçmalamışlar. Ben garantinin 2 yıla çıkaracakalrını beklerken kaldırmışlar. Sanki vazgeçeceğiz vergisiz telefon kullanmaktan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

soyun bakalım daha ne kadar para tırtıklayacaksınız

Tepkiler: bilisimler ve Buğra
Ama en kötüsü apple um 3. Dünya malı apple ürünleri buraya getirecek olması.
Zira adamlar burdan almak için zorluyor ve burdan almak zorunda kalıyoruz.

erenthe

Moderator
kendi kaybetmiş yurtdışından almayanlar türkiye'den hiç almaz