iPHONE internet problemi

bsRoz

Üye
    Konu Sahibi
iPHONE internet problemi
Merhaba;

iPHONE 2G 8GB kullanıcısıyım, versiyonu 1.1.4 (4A102).
Turkcell'in yeni başlattığı aylık 30 kontörlük internet kampanyasına üyeyim.

Ancak Bağlantı yapamıyorum;
Ayarlar/Genel/Ağ/EDGE/APN kısmına "internet" te yazdım ancak yine de Safari'de bir sayfaya girmek istediğimde "Safari sayfayı açamıyor çünkü sürücüyü bulamadı." hatasıyla karşılaşıyorum.

NOT1: Ekranda E harfi görünüyor.
NOT2: Wi-Fi bağlantıda problem yok, sorunsuz bağlanabiliyorum.

Sebebi sizce ne olabilir?
Teşekkürler.

bsRoz

Üye
    Konu Sahibi
Bir opera indirip opera denesene.

Sırf safari değil, msn gibi diğer tüm internet ile ilgili işlevler bağlanamıyor... kablosuz bağlantıda problem yok ancak GSM üzerinden bağlantı yapamıyorum..

--------------- Ekleme ---------------

Sorun çözüldü;
Ayarlar/Genel/Sıfırla/Ağ Ayarlarını sıfırla yaptıktan sonra tel yeniden açılıp kapanıyor ardından Ayarlar/Genel/Ağ/EDGE/APN kısmına "internet" yazıp kaydedip bi yeniden başlat yapınca çalışıyor...

--------------- Ekleme ---------------

Sorun çözüldü;
Ayarlar/Genel/Sıfırla/Ağ Ayarlarını sıfırla yaptıktan sonra tel yeniden açılıp kapanıyor ardından Ayarlar/Genel/Ağ/EDGE/APN kısmına "internet" yazıp kaydedip bi yeniden başlat yapınca çalışıyor...

dheria

Üye
ben bu ayarlamaları yaptım fakat genede bağlanamadım faturalı hat kullanıcsıyım en son kendim ayarlar-genel-sıfırla(en altta)-ağ ayarlarını sıfırla seçeneklerinden sıfırla yaparak düzelttim iphone kendi kendine açılıp kapandı sorunnn düzeldi.. aynı sorunu yaşayanlara duyurulurrrrrr...

romancem

Üye
dediklerinizi yaptım cihaz restart etmedi
kendim kapadım açtım hala girmiyo
ne yapabilirim

dün ankaradaydım 06.11.2010 aynısı benim iphone um 2g 8GB 2 tane turkcelle gittim teknoloji uzmanları çözemedi,şimdi okudum yazılanları ayarlar/genel/sıfırla/ağ ayarlarını sıfırla yaptım telefon kapandı açıldı internet düzeldi teiekkürler