İphone İmeş Klonlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nkysnk

Üye
    Konu Sahibi
İphone İmeş Klonlama
Merhaba arkadaşlar ben amerikadan yeni döndüm ve elimde iphone 4.1 var..sorunum su ki bu telefonun hangi sürüm olduğunu öğrenmek için bi tanıdığın telefoncu arkadasına götürdük telefonu..o esnada bilgisayardan hesapta surumune baktı..daha sonra kaydettırmekıcın fıyatını surdum 20 lıra dedı..trcellde 10 lıra orda yaptırıcam dedım..o da turkcellde klonlama felanoluyo gıbısıne bıseyler soyledı..sonrada ıcıme kurt dustu..bu adam ıphoneumun ımeı numarasını klonlarsa benım telefona ne olur? bıde bu klonlama ıslemı sadece numarayla olack bısey mı..uyku uyuyamadım yav..detaylı bılgılendırme yaparsanız sevınırım

sadece 2g lere klonlama oluyor 3g ,3gs.ve iphone4 lere klonlama yapamazlar rahat ol sen turkcelle git kayıt işlemini ordan yaptır arkadaşın kayıt yapamaz zaten

maktama

Üye
sadece 2g lere klonlama oluyor 3g ,3gs.ve iphone4 lere klonlama yapamazlar rahat ol sen turkcelle git kayıt işlemini ordan yaptır arkadaşın kayıt yapamaz zaten

Yanlışınız var, daha doğrusu olayı yanlış anlamışsınız sanırım. Arkadaşın imeisi basbayağı klonlanabilir, burda klonlamaktan kasıt o imeiyi alıp başka telefona yedirmektir ki bu kolay birşey.
Sizin dediğiniz iphone'a fake imei atılması ki dediğiniz gibi o olamıyor, ama konu bu değil

Ama tabiki arkadaşınızın arkadaşına yaptırmanız yerine(ki kaydettirmeyi nasıl yapacakmış !? anlamadım) turkcell bayiine yaptırın böyle işlemleri, klonlama konusunda arkadaşınızın arkadaşından daha güvenlidir sanırım...

Yanlışım varsa düzeltin...

cebine koyuyorsun 10 lira ve birde pasaportunu yalnız yurda giriş tarihi üzerinden 30 günü geçmemiş olacak yoksa kayıt yaptıramazsın.
Bir vodafone ana bayii sine gidip telefonunu türkiye telekominikasyon kurumuna kayıt ettiriyorsun.

imei klonloma riski vodafone ana bayiinde kesinlikle olmaz . Ama bir tamircide mutlaka risk vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...