İphone app store / müzik silme

Konu Sahibi
İphone app store / müzik silme
. Simdi ben iphone müzik attım ama dilemiyorum bunu nasıl silebilirm acaba birde ben app Store
bolumunden eklenti indirmek istediğimde benden sifre istiyor ve alt kısımda ripper@ diye bir email var bu şifre tam olarak nedir anlamadım lutfen cevap yazarsan sevinirim.

Dawn

Emekli Yönetici
müzikleri silmek için pc itunesi ac sol uste library var onun altında music tıkla cıkan muzikleri sill sonra telefonu usb bağla otomatik silecektir
itunesden app indirmek için itunes hesabın lazım pc itunes den kendine uyelik alman lazım

Konu Sahibi
yaw pc itunesi nedir Ben hic bisey anlamadim normal itunese girince silme diye birsey yok

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaşım pc demek yani bilgisayar demek pc den itunese gir dedim bu şu demek oluyor bilgisayarında kurulu olna itunes programına gir sana direk itunese gir desem telefondan girersin eminim
biligsayardan iyunese girince ekledigin albumleri sil sonra telefonunu usb usb kablo yardımı ile bilgisayardan veri akışı sağlayan giriş demek kabloyla bilgisayarına bağla bilgisayarından itunesi ac syn de silinecektir hala anlamdıysan

Konu Sahibi
Anladım saolda benim pcde itunes kurulu değil nasıl yukleyebilirim

rapege

Üye
applenin sitesinden kur

Konu Sahibi
ya arkadaslar son bı sorum olucak sızlere suan app storeden uyelık almaya calısıyorum ama bır turlu alamadım , bu üyeligi nette kullandıgımız bır email adresini mi yazıcaz yoksa yenı bır kayıt mı alıyoruz ıphonedan , cunku sıfrede sorun cıkarıyor turlu turlu sıfreler yazdım sorun cıkarıyor bana yardımcı olursanız sevınırım . tam olarak bırı neler yapabilecegimi anlatırsa cok ıyı olur .

Dawn

Emekli Yönetici
kulandıgın imail adresini ver onay mesajı gelecek maile

Konu Sahibi
Ya yok böyle birsey password da sorum çıkarıyor yazdığım password kabul etmiyor anlamıyorum

barzan73

Üye
passaword 8 haneli olacak ve 8 hanenın ıcınde bir buyuk harf bir küçük haf ve digerleri rakam olacak sekılde yap olur...

neworder

Üye
arkadaşlar ıphone yı 2. el aldım ve benden önceki kişi ıtunesden kendi hesabından birçok işe yaramayan parça ve uygulama yuklemiş bende kendime bi hesap oluşturdum ama o kişinin yüklediği parçaları ve oyunları ıtunesten göremiyorum ve silemiyorum.. bunları nasıl silebilirim yardım ederseniz cok sevinirim....