Arkadaşlar bir süre internetten uzak kaldım. Sonunda 3500 e geçen çarşamba iphone 7 128 gb aldım. Telefona o kadar para verilir mi diyip laf sokmaya çalışanlar olmuş ama ellerindeki telefonların çoğu 1 yılı doldurmadan servis yüzü görüyor ve telefon perte çıkıyor. Valla ne diyim bende iosu kötülerdim hep ama kullandıktan tadını aldıktan sonra kötü bir sistem olduğunu düşünüp kötülediğim için pişman oldum. 3310 gibi diyenler olmuş. Evet, internet erişimi olmadığında bütün telefonlar 3310. İnternetsiz çok şey yapılamıyor artık. S7 edge e baktım onu alacaktım ama vazgeçtim. Yine servisi yüzünden. Kime sorduysam iphone u alırsan kafan rahat olur dediler servis bakımından. Bende paramı çöpe atmak istemediğim için iphone aldım. Kamerası çok çok iyi. Şarjı baya bi yetiyor. 8 saat kullanım süresi alıyorum rahat. Arada oyunda oynuyorum. (Nfs no limits). Bunun dışında saçma salak donup kasmalar yok. Sistemi çok iyi ve stabil. Kasasına hastayım zaten ben buradayım diyor. Note 4 ten sonra ekran biraz küçük geldi ama alıştım hemen. Taşıması kolay en azından. Bir tek kulaklığını pek beğenmedim. Sesi az geldi. Ondan önce beats audio kullanıyordum ondan galiba. Birde sağ kulaklıktan bazı müziklerde cızırtı geliyor titretiyor. Bu müzikleri internetten indirmiştim genelde kaliteli olmayanlarda oluyor. Çözemedim açıkcası. Fikri olan varsa söylesin. 2g den beri iphone hayalim vardı. Kısmet bu güneymiş. Hepinize teşekkür ederim. İphone la mutluyum...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi