Yardım İphone 6s hone tuşu çıt sesi

Konu Sahibi
İphone 6s hone tuşu çıt sesi
Arkadaşlar iPhone 6s i 1 aydır kullanıyorum ancak home tuşuna basınca arada çıt sesi vermeye başladı bu normalmidir servise götürmeye gerek varmıdır

İçine toz vb. şeyler kaçmış olabilir. istersiniz servise gönderin sizden Ücret de istemezler (Darbe Yoksa) en fazla sökerler, temizlerler

Konu Sahibi
Telefon da darbe yok apple garantili bir telefon zaten ancak. Servise verince servisten alma sürem ne kadar olur bilmiyorum ve bu bir sorunmu ilerde bir soruna yol açar mı?

Tepkiler: CaptainPrice.
Telefon da darbe yok apple garantili bir telefon zaten ancak. Servise verince servisten alma sürem ne kadar olur bilmiyorum ve bu bir sorunmu ilerde bir soruna yol açar mı?
Bu çok büyük bir sorun degil, ama yinede göndermek isterseniz, en fazla 2 hafta da gelir diyebilirim. Seçim size kalmış.

Tepkiler: furkanneken
zamanla düzelir o. benim telefonda da vardı 10 gün kadar o dediğin ses geliyodu zamanla düzeldi

sLeepLe

Üye
Defter kağıdını tuşun yanından içeriye sokun hafifçe sağa sola kaydırın toz kaçtıysa çıkar bende 5s varken olmuştu böyle yaptım düzelti

Konu Sahibi
Bu çok büyük bir sorun degil, ama yinede göndermek isterseniz, en fazla 2 hafta da gelir diyebilirim. Seçim size kalmış.
Yani bu bir sorun olarakmı geçiyor ve bazılarıda çoğu iPhone da bulunuyor ve apple bunu sorun olarak algılamıyor yazmışlar

Konu Sahibi
Ya home tuşuna bastırmadan parmağını sadece home tuşuna getirince çıtlama yapması bir sorunmu acaba

alical33

Üye
Kulak kürdanının ucuna kolonya dök home tuşuna bastırarak yuvarlak çevir birkaç tur ses falan kalmaz