Telefon Tavsiyesi Iphone 6, Note 4, Galaxy S6, LG G3 ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iPhone'un kamerasını beğenmiyor olabilirsiniz ama bu en gerçekçi renk tonları ve kontrastın iSight kamerada bulunduğu gerçeğini değiştirmez.
bak aslan parcasi son birsey yaziyorum.Insanlarin zihniyetlerini kirmak tas kirmaktan zordur.Soyle dusun bir ekran kagit yada herhangi baski yapilabilen yuzey simdi 8milyon pikselemi baski daha iyi olur yoksal 21milyon piksellemi.
"Gercekci renk kontrast demissin"ya G4 renk spektrum sensoru en iyi cevaptir.
 

PriZm

Üye

Bana aslan parçası diyebileceğin yaşta olduğunu düşünmüyorum. Bu tavırdan vazgeçmeni tavsiye ederim aksi takdirde forumda fazla uzun süre takılamazsın.

2. Olarak git ikisinide karşılaştır bakalım. Adobe RGB çizelgesi üzerinde halen daha en gerçekçi renk ve kontrast tonlarını yansıtan iSight kameradır.

Senin bahsettiğin pixel olayının ise renk ve kontrast ile gram alakası yok.
 
Kendini kendir.2700tl nin acisi bu sanirim.Benim burada takilip takilmama cahil kendini bilmez insanlarin etkisi olacagini sanmiyorum.Testlerde benchlerde birebir kiyaslamalarda performans ve yazilimda cesitlilikte serviste memnuniyette fiyat/performansta s6 ve g4 darmaduman tabiriyle iphone yi tokatliyor.Sen adobe pdf cdf rgb devam et nigdeye...
 
Konu komediye dönmüş konu sahibine tavsiyem ne alırsa alsin İPhone almasin. Bunu iphone 6 kullanan söylüyor kulak versen iyi olur
 
Tepkiler: kedi006

PriZm

Üye
Senin troll olduğunu düşünmüyorum değil açıkçası. Bilmeden Adobe RGB standardını pdf ile falan söylediğine göre burda asıl cahil belli oluyor gibi.

2700 tl falan değil 2000 tl ye aldığım Note 4'ü kullanıyorum. Ancak senin bu çocuksu tavrına "acısammı" bilemedim.

Benchmarklara gelince;

Antutu gibi satılmış benchmarkları kaideye alman bile bu konularda "noob" olduğunun bir göstergesi. Kaldıki, iPhone yarı yarıya daha düşük puan alsa bile Native çalışan bir sistemi oldupu için S6 isterse 80K alsın yinede iPhone kadar stabil çalışmayacaktır. Android halen daha java üstünde çalışıyor, bilmiyorsan ekleyeyim.

Servismi? Sakın bana LG yada Samsung servislerinin Apple'ın servislerinden iyi olduğunu söyleme ibret olsun diye o mesajı imzama eklerim.
 
Tepkiler: haydelanduka ve 0343434
Ne derler etme coluk cocukla muhabbet ver eline cikolata gofret.O kadar sey yazmissin bos yazmissin.Sana tavsiye park burada degil git otede oyna.
 

Hodor

Üye

Kadeş boşver bunları lamiya al sende bence ifon u boşver zaten ifon falan antutuda hertürlü tokatlıyor diskavri bile geçiyor ifon 5-5s i antutu takma al lamiya java oyunlarda daha güzel oluyor nova 3 falan boyutları da baya küçük bence lamiya al ama androidde alınabilir bak şimdi 640xl çıktı ona bak..
 
Tepkiler: B.A.R.O.N

PriZm

Üye
Boş yazdıysam o zaman o boş yazdıklarımın yanlış olduğunu belirtecek kanıt göster. Ama yok gösteremezsin.

Arkadaşlar yöneticiler mesajları silmeden önce ibret olsun diye arkadaşın yazdıklarına son bir kez bakın derim.
 
Gosterirsem forumu terk edecekmisin oyle camur at izi kalsinla olmqz bu isler
 
bence aslan cevap Z3+ Z4 te G4 nedirki
 
Bill samsung ile gönderildi yazıyor?
 
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Abi z3+ alsin 1-2 ay bekliyosa z4 alsin daha z4 turkiyeye gelmedi zaten z serisi yilda bir tel cikariyor ve ben sony den cok memnunum dunyanin en iyi kamerasi +en uzun satz siresi
 

PriZm

Üye
Hey Allahım bu forum nasıl bu seviyelere geldi..
 
Tepkiler: CsWqIve34

SHS

Üye
Üyemiz ihtiyaç duyduğundan fazlasını öğrenmiştir umarız artık daha kolay kararını verir
 
Tepkiler: kedi006, Death Punch, ~N.A.W.Y~ ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...