iPhone 5'te bu özellik yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

Konu Sahibi
iPhone 5'te bu özellik yok!

Apple'ın
bu sene içerisinde piyasaya sunmaya hazırlandığı iPhone 5'te olması beklenen bir özellik telefonda yer almayacak. Peki bu hangi özellik...

Akıllı telefon piyasasının liderlerinden Apple firmasının bu sene içerisinde piyasaya sunacağı söylenen iPhone 5'te birçok yenilik yer alacak. Fakat The Independent'ten verilen bilgilere göre bir özellik iPhone 5'te yer almayacak. Telefonda yer almayacağı söylenen özellik ise NFC(yakın alan iletişimi) teknolojisi olarak belirltiliyor.

NFC
teknolojisi, telefon aracılığıyla herhangi bir yerde ödeme yapabilmeye olanak tanıyan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. NFC özelliğinin iPhone 5'te yer alma beklentisi ise, Google firmasının kendi telefonu olan Nexus S'de bu teknolojiyi kullanmış olmasıydı. Fakat The Independent bu beklentiye son noktayı koydu. Kaynaktan verilen bilgiler doğrultusunda Apple operatörlere, bu alanda tam bir standart olmadığı ve bu yüzden de bu teknolojiyi kullanmayacaklarını açıkladı.

kaynak:

Revengeful

Emekli Yönetici
Cok sık kullanılacak bir özellik olacağını sanmam zaten. Bluetooth olacak mi bana onu söyleyin

davudx

Üye
ilerleyen yillarda cok gerekli olacagini dusunuyorum...

caner90

Üye
bnce 5 çıkması zaman alırr

bluetooth illegal paylasimi sagladigi icin olmaz olursada itunese gerek olmaz ayni sstem dewam eder bnce

bu haber eski ve gunce yeni bir zaman verilmiş nfc teknolijisi olacak

wade53

Üye
ios 5 i kırmak imkansızmış ne kadar doğru bu söylenti bilgisi olan varmı jb den bahsediyorum

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Millet yeni telefon alıyor daha kullanmadan yenısı cıkıyor bi durun adamlar incelesin

ios 5 i kırmak imkansızmış ne kadar doğru bu söylenti bilgisi olan varmı jb den bahsediyorum

aynı şeyi ps3 için de söylüyorlardı.
Merak etme. Korsanlık teknoloji kadar ilerledi. Hatta daha hızlı ilerliyor.
hemen kırarlar demiyorum ama kırarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...