Iphone 5s

Konu Sahibi
Iphone 5s
Artvin in Hopa Ilcesi Sarp Sinir Kapisi nda, Gurcistan dan giris yapan bir minibuste 6 bin 990 sahte telefon ele gecirildi. Dunyada henuz piyasaya surulmeyen iPhone 5S taklidi olan telefonlarin degerinin 3 milyon lira oldugu belirtildi. Adamlar gerçeği cıkmadan sahtesini yaptılar

Tepkiler: .caner.

.caner.

Üye
Burdan bir arkadaş da S5 almıştı
Haber icin

Invoke

Üye
Belki gelmez S5 yakalanmıştır

Tepkiler: .caner.
Batumdaki telefonlar gerçekten Türkiyeye göre ucuz oluyor, gerek çakma olsun gerek orjinal.

Invoke

Üye
Batumdaki telefonlar gerçekten Türkiyeye göre ucuz oluyor, gerek çakma olsun gerek orjinal.

Ne kadar fark oluyor? Orada adam gibi teknoloji dükkanı vardır heralde bir vatan gibi bir teknosa gibi? Oralarda sorun olmaz sanırım, oralarda kazık mı peki? Benim de gitme imkanım var da merak ettim.

Iphone 6 yı nasıl getirmemişler hayret

Haydar

Emekli Yönetici
şaşırmadım

MaxipmaN

Üye
geçenlerde biri s5 aldı galiba burda adamlar şirketlerden hızlı

Ne kadar fark oluyor? Orada adam gibi teknoloji dükkanı vardır heralde bir vatan gibi bir teknosa gibi? Oralarda sorun olmaz sanırım, oralarda kazık mı peki? Benim de gitme imkanım var da merak ettim.

Tam olarak ne kadar farkediyor bilmiyorum telefondan telefona değişiyor 300 lira hatta daha fazla oynuyor.

i5 16 gb 1300+ 32gbsi 1500+ htc one i5 16gb ile ayni olmasi lazim ben ordan i5 alacaktim sorunlar old. icin almadim orasi cok karisik ve her kafadan ayri ses cikiyor ve polislerle sorunun olabilir yabanci isen gitmemek en iyisi bilenle gitmek gerek en iyisi TR yinede

Invoke

Üye

Çok da ucuz değil heralde yine avrupaya göre pahalı sanırım.

fk555897

Üye
Arkadaşlar iPhone 5S'in Çin'de çakmasının yapıldığını çok önceden duymuştuk.