Tavsiye İphone 5s yardım

fk555897

Üye
Telefona müzik indirmek için UC Browser öneririm. Yalnız Müzikler'e atamıyorsun. Müzikler uygulama içinden dinleniyor. Ayrıca bilgisayarsan müzik atmak istersen iTools programını öneririm.

Spotify akar. Aylık 10 lira abonelik. Sınırsız müzik

Tepkiler: korsan638

0MG90

Üye
Müzik istiyorsanız çözüm Tunein.

Serhan

Üye
Ben bilgisayara müzik indirip itunesten telefona atıyorum müzik ugulamasıda görünüyor..

Konu Sahibi
Telefona müzik indirmek için UC Browser öneririm. Yalnız Müzikler'e atamıyorsun. Müzikler uygulama içinden dinleniyor. Ayrıca bilgisayarsan müzik atmak istersen iTools programını öneririm.

Çok tşk ederim, bu bilgi çok iyi oldu

O tuşa 5S ise yuklenebilirsin cunku cok sorun cikarmiyor. Alt modellerde hep bozuluyodu ama.

Ilk önce pangu jeal break yap. Google de var arat çok basit zaten yapması sonra cydia gir auxo 2 tweak yükle bu kadar basit orta tuş hiç kullanma. Kolay gelsin bide kaça aldınız bende yeni aldım. iPhone 5 s

Tepkiler: korsan638 ve Serhan

Serhan

Üye
Ilk önce pangu jeal break yap. Google de var arat çok basit zaten yapması sonra cydia gir auxo 2 tweak yükle bu kadar basit orta tuş hiç kullanma. Kolay gelsin bide kaça aldınız bende yeni aldım. iPhone 5 s
bende ipadde auxo 2 yi kullanıyorum mükemmel.

Tepkiler: silivriserdar
    Konu Sahibi

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için tşk ederim. Şuan için jailbreak yapmayı düşünmüyorum. Bu arada cihazı 600 euro ya aldım.