iPhone 5s için en sağlam kılıf

Konu Sahibi
iPhone 5s için en sağlam kılıf
İyi forumlar.İphone 5s kullanıcısı olarak işim gereği sağlam(metal)+ su ve nem geçirmez + extra dayanıklı bi koruyucuya ihtiyacım var.Araştırma fırsatım oldu çokça.Ama istediğim özelliklerde bi koruyucu kılıf bulamadım.Bildiğiniz sipariş sitesi falan varsa güvenilir yardımcı olabilirseniz memnun kalırım. [emoji846]

#

Metallar Çekim Gücünü Filan etkiliyor Çoğu Zaman Önermiyorum

Tepkiler: İhtiyar.
Haklısın belkide ama çekim gücünün çok yüksek olmasına da gerek yok telefon çalsın yeter [emoji846] Hem etkilese ne kadar etkileyebilir ki .

#
Yani Wifi Vs Etkilenecek.Telefon 10 Radyasyon Veriyorsa 20 Olacak Şarjın 1 Saat Gidiyorsa 30 Dkye Düşecek Gibi

Konu Sahibi
Yani Wifi Vs Etkilenecek.Telefon 10 Radyasyon Veriyorsa 20 Olacak Şarjın 1 Saat Gidiyorsa 30 Dkye Düşecek Gibi

Arkadaşım ben sana olumsuz yönleri neler falan gibisinden bir cevapta yazmadım sen beni neden caydırmaya çalışıyorsun [emoji1]

Kimse yok mu bana bir önerisi olan arkadaşlar ?

#

Arkadaşım ben sana olumsuz yönleri neler falan gibisinden bir cevapta yazmadım sen beni neden caydırmaya çalışıyorsun [emoji1]

Kimse yok mu bana bir önerisi olan arkadaşlar ?

#
Olmaz Ardırmam O Kılıflardan :P

Konu Sahibi
Zaten slikon kılıf kullanıyorum ama yeterli olmuyor.Gene de teşekkür ediyorum fikrin için

#

v30xy

Üye
zaten çelik kılıf olsada yere düştugunde telefon hasar alır çelik baskı uygular ama kalın slikon öneririm 4s i yere fırlattım kılıf slikon diye bişe olmadı

bLnmz

Üye
Verdiğim linkler yurtdışıdır. Elinize ulaşma süresi 15-20 günü bulabilir ancak aynı ürünleri Türkiye' de bulamayabilirsiniz. Ben daha önce AliExpress' ten ürün aldım sorun yaşamadım.

Konu Sahibi
Aliexprese çok sıcak bakmıyorum, ama ikinci eklediğin linkteki ilgimi çekti.Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığın için.