Never Back Down
Üye
-
Konu Sahibi
-
fiyat 1500-1600 civarı taş çatlasa 1700Orada fiyat ne kadar acaba?
Bende bi akrabaya gürcistan yada çinden getirttirmeyi renk olarakda beyaz yada gold düşünüyorum. Zaten zorlıycak beni o yüzden 16 lık almak zorundayım
hocam 115tl sadece bi pasaport ücreti başka bi ücret yok bi kaç kere telefon getirdimSence çindemi ucuz gürcistandamı ordada bu fiyatlara geliyo sanırım. Bide Tax Free olayı var ülkeden çıkarken vergi iadesi alıyosun % 18 falan
resim olsa nasıl olcak peki ne kalıcak sence 500 resim ?16 uzay grisi kullanıyorum telefonda 7-8 oyun olan birisine hayli hayli yeter gereksiz resim vs bulundurmuyorum 6 gb boş yer var nfs most wanted ve dead trigger 2 oldugu halde
200 resim var şuan bende resim boyutları çok faza değilresim olsa nasıl olcak peki ne kalıcak sence 500 resim ?
anladım babamızla bi konuşalım durum müsaitse 32almaya çalışcam olmassa 16gb200 resim var şuan bende resim boyutları çok faza değil
arkadasım senın telefon nasıl bilemem ama bildigim sey android telefonları biraz daha kastıgı ama ios stabil ben kullanıyorum iphone 4anladım babamızla bi konuşalım durum müsaitse 32almaya çalışcam olmassa 16gb
şuan lg g2 32gb var onu aratmasın istiyorum
peki sende 16dan geriye kaç bırakıyor sistem
anladım babamızla bi konuşalım durum müsaitse 32almaya çalışcam olmassa 16gb
şuan lg g2 32gb var onu aratmasın istiyorum
peki sende 16dan geriye kaç bırakıyor sistem
32 alıcam galibaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
13 birakmis sanirim yetiyor yahu 32 cok oyun yuklemezsen alma gereksiz
hayırlısı be gülümSenin biliceğin iş dostum
Orada fiyat ne kadar acaba?
Bende bi akrabaya gürcistan yada çinden getirttirmeyi renk olarakda beyaz yada gold düşünüyorum. Zaten zorlıycak beni o yüzden 16 lık almak zorundayım
hocam 5sten bahsediyoruz 1400-1500tlye nasıl olcak o yaTürkiyede 16 Gb çok daha ucuza temin edebilirsiniz 1400-1500 TL gibi fiyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?