Öneri iPhone 5s ekran

b.k

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5s ekran
Merhaba arkadaşlar dün iPhone 5s gold aldım faturalı 1 sene garantili nokta çizik yok cihazda ama bi sıkıntım var ekran çok leke tutuyor parmak izi yağlı gibi duruyor iphone 5te bu olay yoktu, siliyorum yine puslu gibi silinmiş gibi durmuyor neden acaba garantiye mi yollasam

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Yok ekranda hiç birşey yok

Bence bi temperli cam taktir hem kirilmaz hem cizilmez hemde yağ tutmuyor ekran pahali bişey deil 30 lira falan

Telefonun ekranına takılıyor 5s temperli cam diye araştır bulursun videoları falanda var

alical33

Üye
5s in ekran yağ ve kir tutmuyor deniyordu ama temperli camı şiddetle tavsiye ederim hem arkadaşın dediği gibi parmak izi kir vs pek tutmyor ufak bi silmeyle tertemiz ve de hiç bi şekilde çizilmiyor kaliteliyse yani. 6plus a taktırdım 2 ay oldu nokta çizik yok you tube da 5s tempered glass diye araıp nasıl bişey bakabilirsin

sLeepLe

Üye
ben spigen marka aldım cam film 0.2 mm kalınlığı var ekrana çok güzel oturuyor kırılmaya dayanıklı parmak izi leke yapmıyor tavsiye ederim

alical33

Üye
okadar pahalıya gerek yok bence

bunu alsan işini görür ben normal bi aksesuarcıdan aldım markasi iglass mı neydi o bile hiç çizilmedi microsonic de iyi bir marka linkten alabilirsin

28 lirayada var galiba gittigidiyorda istore diye bi satıcı var orda var tum telefonlara

sLeepLe

Üye
ben 40 50 arası bir şeye almıştım indirimdeydi memnunum valla spigen ürünleride kaliteli kılıfımda spigen yere düştü telefon telefona da bir şey olmadı kılıfa da

Gittigidiyorda 15 liraya bile var

b.k

Üye
    Konu Sahibi

ben aldığımda indirimdeydi şimdi fiyatı artmış ama kaliteli biraz araştır indirimde bulabilirsin

28 lirayada var galiba gittigidiyorda istore diye bi satıcı var orda var tum telefonlara

ben 40 50 arası bir şeye almıştım indirimdeydi memnunum valla spigen ürünleride kaliteli kılıfımda spigen yere düştü telefon telefona da bir şey olmadı kılıfa da

Gittigidiyorda 15 liraya bile var
Önerileriniz için teşekkür ederim ya birde şarj %100deyken biranda 98 oluyor sonra bir anda 95-92-89-80 diye düşüyor

alical33

Üye
Önerileriniz için teşekkür ederim ya birde şarj %100deyken biranda 98 oluyor sonra bir anda 95-92-89-80 diye düşüyor
yazılım sürümü nedir ? 8.2 ile hataların hepsi giderilir diye umuyorum

Ios da öyle bi sıkıntı varmış ne yazık ki guncellemeyle ilgiliymis geçer ins. Yakında

alical33

Üye
ios 8 tam olarak kararlı sürüme ulaşmadı malesef ocakta 8.2 gelecek sanırım ios 8 in final güncellemesi olabilir ve stabil sürüm

sLeepLe

Üye
%100 ile baya biraz duruyo sonra bir anda aşağı inmeye başlıyor bu hep böyleydi ki kullanıma bağlı olarak değişir tabi