Tavsiye iPhone 5S Almalı Mıyım?

Konu Sahibi
iPhone 5S Almalı Mıyım?
Merhabalar,
Halihazırda bir S2 kullanıcısıyım. Fakat hiç memnun değilim, bu güne kadar yaşadığım kasma sorunlarını bir yana koydum onları hiç dert etmiyorum telefonumun bozulmadık yeri kalmadı. En son SD card girişinin de bozulmasıyla canıma tak etti artık. Samsung'un malzeme kalitesini oldum olalı sevmedim, başıma da bir sürü dert açtı zaten.

Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Sizce yine Android mi olmalı yoksa iPhone 5S alıp iOS'a mı geçiş yapayım?

Invoke

Üye
Ekranı küçük değil mi? Sence uygunsa al.

Konu Sahibi
Ekranı küçük değil mi? Sence uygunsa al.
Aynen öyle hocam ekranı büyük olsa zaten dakika durmadan alırdım. Beni tek düşündüren bu. iPhone 6 ne zaman çıkacak biliyor musunuz? Onun büyük ekranlısı da olacakmış sanırım?

Grotesk

Üye
5.7inç ekran sanırım, haziranda çıkacak deniyor ama yaz sonunu bulur süper bir tel yalnız 2500-3000 fiyatlarında olacak.Iphone6

ozakin70

Üye
S2 ekranına alışkın olunca sorun yasayabılırsın yani boyut olarak tel ne kadar stabil olursa olsun seni etkileyebilir ama yinede git bi incele cihazı

Küçük ekrana alışmak zor olur yakın da yeni iphone moddelleri tam anlamıyla kesinlesir o yuzden su anda 5s ve diger serileri zarar,zaten o modelleri satipp ust modellerine gecis yapacak bazi kullanicilar bu sebeple beklemek yeni modeli daha kazancli olacaktir

Invoke

Üye
Bence de Z2'yi bekleyebilirsin.

Büyük ekran istiyorsan Z2'yi bekle. Yok ben yaparım diyorsan 5S güzel cihaz.

Geçmişken sağlam bir cihaza geç iPhone 6 yı bekle derim.iPhone dayanıklılık açısından iyidir.

Konu Sahibi
Haklısınız sanırım, herkse teşekkürler. Aldığım karar sonucu iPhone 6'yı beklemeye karar verdim. Kısmetse çıktıktan 1-2 ay sonra alacağım tahminimce. Tekrar burada konu açarım o zaman

fk555897

Üye
4"lik ekran sana yetecektir. S2'nin ekran boyutu nasıldı? Diğer özellikler; donanım, kamera, stabillik zaten mükemmel.

paran yeterse iphone 6 almalisin 2 yıl goturur bence

HAM ZA

Üye
4 inç o kadar küçük degil ki bence imkanin varsa 5s al ama dikkat et mp3 filan indiremiyosun

malzeme kalitesi istiyorsan z1 yada z2 al

phasan

Üye
apple ıphone 6 cok buyuk ekran olmaz