İphone 5'i nasıl buldunuz?

15097

Üye
yahu n8 gitti bizim konuları kilitledi kendisi açtı varmı böyle bişi ya.. olmaz olsun böle admin. ben konuya eklemeler yapacağım dediğim anda gitti konu.. talipavcı'nın konusuda kilitlendi..
admin değil o test mod.

Ayrıca şunu da söyleyim bu tip Apple ürünlerini çıkar çıkmaz almayın 1 sene geçsin bari o zaman alın hiç degilise fiyat belki azıcık ucuzlar

bence yeni ayfon güzel olmuş.. tabi fiyat konusunda sıkıntımız var lumianın iphone'ada satışlarınada etki edeceğini sanmıyorum

- - - Eklendi - - -

sonunda iphone sitesini güncellemişler

- - - Eklendi - - -

keşke 600 mb kota yiyeceğime oradan özelliklerine baksaydım

- - - Eklendi - - -

fakat çok ince uzun olmuş ya..

15097

Üye
Ayrıca şunu da söyleyim bu tip Apple ürünlerini çıkar çıkmaz almayın 1 sene geçsin bari o zaman alın hiç degilise fiyat belki azıcık ucuzlar
O zaman iphone 7 çıkar.ve şimdi oldugu gibi 4s'in bir anlamı kalmaz.

papakudioflu

Emekli Yönetici
yahu n8 gitti bizim konuları kilitledi kendisi açtı varmı böyle bişi ya.. olmaz olsun böle admin. ben konuya eklemeler yapacağım dediğim anda gitti konu.. talipavcı'nın konusuda kilitlendi..

sizin konunuzu ben kapattim. Konuya yazdigim aciklama da gayet herşeyi belirtiyordu. Konu icerigiyle başlik uygun olmali ki actiginiz konu başligi tamamen yanlişti. O başligi okuyup konuya giren gordugu durum karşisinda ters tepki verebilirdi. Boyle durumlari engellemek icin dogru konu başligi secmelisiniz.

acuxx

Üye
olmadı be apple

aLp!!

Üye
Daha iyi olabilirdi..

Hex4d0r

Üye
Neden ara model diyorsunuz hala ? Tasarımdan mı? Özelliklerinden mi? Neden?

Hep bi inovasyon oluyordu. 4'e geçişte tasarım. 4S'de Siri ve daha başka şeyler. Nokia'nın tanıtımı neden heyecanlıydı. Yeni teknolojilerle tanıtıldı. Bunda yeni diyebileceğimiz şey ilk defa Apple ürününde olan şeyler. Diğer markalarda zaten vardı.(LTE, 4" ekran gibi)

Onun için öyle pek heyecan yaratamadı. Cihazın aman aman Albenisi olan birşey yok. Birde oyun performansına vurgu yapılmış. Belki Exclusive oyunlar gelebilir. Mesela Tegra oyunları gibi. iPhone 5'te daha iyi grafik seçeneği gibi

Apple sert kayaya çarptı bence Lumia 920

- - - Eklendi - - -

Apple sert kayaya çarptı bence Lumia 920

Tepkiler: Esendağlı

furkey

Üye
o değil de bazıları iphone un 4" ekranında film izlemek ne sarar demiş bazıları da lumianın wireless charge devriminden bahsetmiş. Bunlar s3 de normaldi de şimdi mi devrim oldu

Tepkiler: Kefelon

CasuS_87

Üye
Bence güzel ama ben daha çok yenilik bekliyordum ." Vay be " dedittirmedi bana şahsen

phasan

Üye
Belki bu sene sonunda kullanirim