iphone 5 kullanan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
iphone 5 kullanan
degerli arkadaşlar iphone 5 almayı düşünüyorum ama tek korkum kasanın kolay deforme olması kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim , teşhir olarak bi magazada beyaz model inceledim arkasındak cam ve aleminyum un birleştği cizgide atma vardı niye böyle

İphone 5 de fazla şikayet gelen konu bu. Ufak darbelerde hemen çiziliyor. Kılıf şart.

Samsunspor

Emekli Yönetici
Bu gün tam 2 hafta oldu kullanalı beyaz aldım, yok öyle bir şey

blackss

Üye
Bende 2 haftadır siyah kullanıyorum evet kasası çabuk deforme oluyor kılıf şart

fastfoot

Üye
Bu gün tam 2 hafta oldu kullanalı beyaz aldım, yok öyle bir şey

üstada katılıyorum. siyah model aldım aksine cizilmeye karşı
güçlendirilmiş bir kasa olduğu görülüyor.sonuçta kullanan bilir
sen gene temkinli olabilirsin kılıf,cam koruyucu kullanabilrsin

Tepkiler: Samsunspor

Oğuzhan

Üye
iphonedo'nun tanıtım videosunda telefonun bazı çiziklerle geldiğini söylüyodu tabi iphone'um olmadığından bilmiyorum

2 aydır kılıfsız kullanıyorum sadece ekrana film taktım şuana kadar boya atması yada çizilme olmadı.
Bu olay birazda cihazı kullanan kişiye bağlı diye düşünüyorum.

Konu Sahibi
arkadaşlar bilgililendirdiğiniz için çok teşekkürler inşallah kısa zamanda alıcam

Samsunspor

Emekli Yönetici
şimdiden hayırlı olsun

Bende 1buçuk aydır kullanıyorum beyaz i5 ve ilk günden ekrana film ve kılıf aldım hiç riske atmamak için, çizilirmi çizilmezmi kılıfsız bilmem ama riske atmadan kılıf kullan derim ben

fk555897

Üye
bence 4s al çizilme derdi yok birtek arka tarafı çiziliyor buda büyük bir sorun değil.

Samet.25

Cizilme yok cizilse bile elinle silince geciyo

Hocam arkadaşım alalı 1 ay oldu. Telefonu düşürdü şiddetli bir düşmede degildi ekranı kalktı kenarı baya deforme oldu. Home tuşu çalışmadı ekran bastırınca oturdu home tuşuda düzeldi o zaman bence biraz hassas bir telefon ona göre düşün. Özenerek kullanmak lazım...

5'lerin 4'lere göre daha fazla boya sıkıntısı yaşandığı söyleniyordu.

Konu Sahibi
Bugun aldim iphone 5 i beyaz col bayan isi duruyor soyah aldim termemiz hicbir sorun yok kolay kolayda duvara surmezsek cizilmez durum onu gosteriyor malzeme kalitesi cok guzel

Samet.25

Bugun aldim iphone 5 i beyaz col bayan isi duruyor soyah aldim termemiz hicbir sorun yok kolay kolayda duvara surmezsek cizilmez durum onu gosteriyor malzeme kalitesi cok guzel

aynen malzeme super

restmod

Üye
Sakin evkurdan almada gecen gun oylesine girdim evkura adam gozumun onunde 3400e aldi :confused: hayirli olsun simdiden a101 e gelecekmis 1899a

zx6r

Üye
Telefon hassas bir cihaz koruyucu jelatini eksik etmeyeceksin tabi rengine göre uygun bir kılıfta kullanırsan daha iyi olur.

Türe

Üye
Beyaz bu açıdan biraz daha iyi. Ama siyahların kenarları çabuk deforme oluyor. Her tarafı koruyan bir kılıf şart. Ben de şahsen siyah düşünüyorum ve eğer alırsam alır almaz direkt bir kap sipariş edeceğim bir de film

evet çabuk deforme oluyo dikkatli kullanman gerekli. şeffaf sert plastikten yapılmış kılıflar var takınca belli olmuyo onlar güzel bn ondan kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...