iPhone 5 kaydırırken donuyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 kaydırırken donuyor mu?
Bazı mobil oyun geliştiricileri, iPhone 5'de sürekli olarak kaydırmada sorun yaşandığını söylüyorlar. Gerçekten de iPhone 5'de ekranı hiç durmadan kaydırdığınızda, bir süre sonra iOS 6 donuyor.

The Next Web, sorunun sadece iPhone 5'de olduğunu, iPhone 4S ve aynı dokunmatik donanımına sahip 5. jenerasyon iPod'da olmadığını söylüyor. Siteye göre sorun, iOS 6 ile ilgili değil ve muhtemelen bir yazılım güncellemesiyle düzeltilemeyebilir. Recombu tarafından kaydedilen bir videoda, sorunun sadece iPhone 5'de olduğu gösteriliyor. Diğer iPhone'lar e-posta ekranı sürekli kaydırıldığında sorunsuzca çalışırken, iPhone 5'in birkaç saniye sonra takıldığı gözleniyor.

Apple, sorunla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

alıntı; chiponline

aleranol

Üye
Haritaları ile belliydi ne olacağı.

MaxipmaN

Üye
n73 bu telefondan daha stabil lan

PriZm

Üye
iOS kasmaz diyenlere...

Twitter'dada Gordum ..

Herkes Sikayetciymiss Donmasinda Vs ..

IPhone 5 Cok Kotu Oldu Cook ..

Apple böyle giderse samsung rakipsiz kalır

PriZm

Üye
İyi okuyun yaziyi sorun ios 6 degil yani telefonda sorun

Şimdi şu olayı biraz daha detaylandıralım.
eğer liste kaydırırken donup tarayıcıda donmuyorsa bu yazılım sorunudur.
Ama google earth,tarayıcı,müzik çalar listesi vb herşeyde donuyorsa telefonda sorun vardır.

Ama ben burda donanımın sorunlu olduğunu sanmıyorum.bana %90 yazılım problemi gibi geliyor.tabi donanımın bozuk ihtimali de var.ki eğer öyle ise zaten düzeltilemez artık geçmiş olsun.

Send With My Legend Galaxy S

papakudioflu

Emekli Yönetici

neden duzeltilemesin. İphone5'ini getirene iphone5s verirler

Tepkiler: CanKartaL

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
sorun yazılımda değil donanımda aynı yazılım yüklü olan iphone 4s sorun çıkarmıyor 5 te sorun oluyormuş zaten apple müşterileri 5 ten şikayetçi kutusu daha yeni açılmış 5 ler çizik çıktı ayrıca daha birkaç donanım sorunu daha var apple ın telefonları geri çağıracağın asla düşünmüyorum

Bidakika ios ne alaka adam sadece ip5 demiş ? Bizde ozaman alalım bi t10 android kasıyo android kasıyo diye bağıralım . Muhtemelen yazılımsal bir sıkıntı her telefonun sürümü farklı iphone 5 in ios 6sını kodlayan bi hata yapmıştır sonanımsal olcağını sanmıyorum

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sorun yazılımsal olsa 4s te de yapar ipodda da yapar gibi geliyor ama yazılım her cihaza ayrı optimize edilir o yüzden yazılımsal olma ihtimali çok yüksek.

Tepkiler: CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Sorun ios un iphone 5 için yapılan versiyonunda bence de.
Dolayısıyla ios'ta. Sonuçta orjinal yazılımdan dolayı oluşan bir sorun ise ios un sorunudur.
Burdaki durumda "ios sorunlu" değil "ios 6 nın iphone5 versiyonu sorunlu" demek tabiki daha doğru olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...