iPhone 5 beklemeye değer mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklemeye kesinlikle değer.4 çekirdekli gpu ile gelecek.Boru değil.En az 4s'nin 4 katı performans verecek yani...

ama kardeşim güzelki satıyor apple ın macbooklardada tasarımı değişmiyorki air dada değişmiyor pro lardada çünkü zaten çok güzel tasarıma sahip cihazlar bu yüzden belli bir süre sonra makyaja gidiliyor her senede donanım yazılım sürekli destek verilip güncelleniyor bu appleın geleneği iphonea özel değil.

Konu Sahibi
tasarım sorun değil. Ekran aynı kalmamalı ama

4 çekirdek gpu mu kesin mi bu hünkarım

Çok güçlü bir şekilde tahmin ediyorum.iPad'te kullandığını kullanmazsa,işlemciyi 4 çekirdek yapmak zorunda kalır.Bunları da yapmazsa s3'ün yanında ezilir kalır iPhone.

---------- Eklendi @ 21:12:32 ---------- Yazıldı @ 21:11:08 ----------

tasarım sorun değil. Ekran aynı kalmamalı ama

4" 2096x1080 ekranDehşet olurdu ya...

Konu Sahibi

O kadar çözünürlük göz bozar

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
apple 4" den yukarı çıkmaz hünkarım çözünürlük hakikaten fena olur ama bakmaya doyamazsın apple çok çekirdeğe de karşı Hünkarım biliyorsun.. Bakarsın htc one s in x i geçmesi gibi iphone5 de çift çekirdekle s3 ü geçiverir

Konu Sahibi

zaten öyle olacak. Yeni iPhone 4 çekirdekle gelmez, yani çift çekirdek gelecek. Gelince de bütün cihazları süpürecek. En büyük artışı iOS

klongs

Üye

zaten öyle olacak. Yeni iPhone 4 çekirdekle gelmez, yani çift çekirdek gelecek. Gelince de bütün cihazları süpürecek. En büyük artışı iOS

iphone un cortex a15 ile geleceğini sanmıyorum bence 4 çekirdekli cortex a9 ile gelir

Artış ne arar iPhone'da?Şaka bir yana 4 çekirdek gpuyla gelince geçmediği cihaz olmaz...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Katılıyorum sistem stabil çalıştıktan sonra fazla çekirdeğe ne gerek var.ios android gibi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...