İphone 4S mi yoksa başka Telefonmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hava atmak icin 4s mi? buna cok guldum.

Şuan hava atmak icin en iyi telefon S3 mukkemel ekrana sahıp telefon ekranı cok parlak ve akici. Xperia s de öyle

Türe

Üye
Tamam S3 ün işlemcisi daha yüksek ama ben işlemcide değilim sonuçta iphone'nunda işlemcisi yüksek ve hiçbir sorunu yok S3 ün ekranı çok büyük iphone daha zarif duruyor bence iphone alıcam kesinlikle

doğru karar

- - - Eklendi - - -

Şuan hava atmak icin en iyi telefon S3 mukkemel ekrana sahıp telefon ekranı cok parlak ve akici. Xperia s de öyle

Genel anlamda hava atmak için Galaxy değil iPhone kullanır ya onu diyo. Millet iPhone'u görünce oo diyor elimdeki Galaxy'i görünce bu ne böyle diyo

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Telefonla hava atma olayı nedir ya telefon bu arkadaş araba değil ki onla da hava atılması yanlış ve xperia s in konuyla ne alakası var?

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye
hava atmak için iphone? en mütavazi telefonlardan biri

Tepkiler: Türe
s3 al kardeşim. ''Neden?'' diyecek olursan sana şöyle sıralayayım ;
1-)Android'den iOS'a geçen birçok kişi Android programlarını iOS'ta bulamadığı için mutsuz,
2-)4s yanlış hatırlamıyorsam 850mhz duo işlemci ve 512 veya 1gb ram'i olması lazım fakat s3 ise 4çekirdek + 2gb ram arasında 3yıllık teknoloji gibi bir fark var.
3-) ikiside kalitelidir fakat s3 hem ekran daha büyük hem de kırılma testlerinde iphone'a göre biraz daha dayanıklı.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ya androiddeki uygulama ios da nasıl yok kardeşim nerden çıkarıyosun?

Konu Sahibi
İOS 'a uygulamalar Androidden daha önce gelmiyormu bi arkadaşım da var İ phone ve dediği şey şu biz oyunu oynuyoruz sıkılıyoruz androide yeni gidiyor o oyun yoksa yalnışmı ?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İOS 'a uygulamalar Androidden daha önce gelmiyormu bi arkadaşım da var İ phone ve dediği şey şu biz oyunu oynuyoruz sıkılıyoruz androide yeni gidiyor o oyun yoksa yalnışmı ?

doğru en erken ios dan bir hafta sonra androide çıkıyor

S3 derimarkadaş açık kaynaklı uygulamalardan bahsediyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...