İz[Mir]Kan
Üye
Bende aynısını düşünüyorumda şimdi alsam 1 -2 ay sonra pişman olurmuyum diye bir çelişki içindeyimİz[Mir]Kan;4916269' Alıntı:iOS kadar hafif işletim sistemi var mı?800mhzlik iphone işi götürüyor rahat olun dört çekirdeğe gerek yok
katılıyorum arkadaşayine kavga basladitavsiyem yuksek donanimli bir telefon almandir
Htc One X
SGS III
Optimus 4x
pisman olma sonra
Ne zormuş karar vermek
IPhone alırsan Androiddeki çok güzel uygulamaları kaçırırsın ama iOS ta da değişik uygulamalar var, s3 alırsan samsung telefonlara belli bir yerden sonra desteğini kesiyor fakat iphone da böyle bir problem yok, 4s; s3den daha kaliteli fakat 4s daha dayanıksızdır. Bunun en iyi örneği dış kaplamasıdır eğer 4s alıcaksan kesinlikle kap almalısın kırılabiliyor. Yüksek performans dersen s3'e yönel bence. Android biraz zor gelebilir yeni kullanıcsan fakat ios kolaydır ama iphone'un özellikleri düşüktü s3e göre. Kısaca şöyle;
Hava atmak, iyi fotoğraflar çekmek, uzun süre kullanmak istiyorsan 4s
Yüksek performans ile android store'daki uygulama vb felan yani telefonu bilgisayar gibi kullanıcaksan s3
One x'ten memnunum.
bana da bir n9 kampanyası yakalayıversek abi
iyide abicim s3 zaten 4 çekirdekli yakında daha iyisinide cıkarırlar. Aslında bizde s2 var işlamcinin %30 undan fazlasını kullandığını görmedim. onların hepsi göz yanıltmak için. sen bana kalırsa xperia u yada xperia arc s al tip desen var kamera desen iyi çok pahalıda deil
uygulamaları mı kaçırır? İyi de bi oyun veya uygulama önce ios a çıkıyor sonra androide geliyor. 4s bile performans konusunda s3 le yarışıyor yeni iphone 4 çekirdekli olacakmış o zaman var gerisini sen düşün
Abicim Iphoneyi telefoon diye almayın sadece işletim sistemi ve markasından kazanıyor. birde fiyat yüksek tutuldumu herkez bu iyidir diyip alıyor. alıcaksan s3 cok iyi kullandım mükemmel bir telefon işlemciside ıphoneden daha yüksek. yada glaxy note da ala bilirsin alanlar hep memnun ama ekranı cok büyük.
- - - Eklendi - - -
iyide abicim s3 zaten 4 çekirdekli yakında daha iyisinide cıkarırlar. Aslında bizde s2 var işlamcinin %30 undan fazlasını kullandığını görmedim. onların hepsi göz yanıltmak için. sen bana kalırsa xperia u yada xperia arc s al tip desen var kamera desen iyi çok pahalıda deilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?