İphone 4 sensör

qarejmaa

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 sensör
arkadaşlar iphone 4 ümün bugün sensörü çalışmaz oldu ya. çalışmıyo yani. düşey yön kilidi açık. garanti belgesi kayıp. kaça patlar ve başka çözümü varmıdır. bide bütün iphone 4 lerin garanti belgesi aynımıdır.

Garanti belgesi tabiki aynı değildir serail kodları farklıdır yazılım güncelle reset at yada yazılımı tekrar kur düzelir

qarejmaa

Üye
    Konu Sahibi
dostum işe yaramadı

MrExpert

Üye
Garanti belgesi tabiki aynı değildir serail kodları farklıdır yazılım güncelle reset at yada yazılımı tekrar kur düzelir

Amma da saçmalamışsın Ne alaka le Ben şuana kadar 2 tane sıfır iphone aldım ikisindede kağıtlar neredeyse her şeyi aynı ser-ial
vb.hiçbir şey yok uydurmayalım.

Asıl meseleye gelirsek eğer sorun donanımsal ise Telefonu hemen garantiye yolla eğer garantisi varsa yolla imei numarasında garantili olup olmadığı çıkar eğer faturası varsada iyi olur ama dediğim gibi imei numarasından çıkar.

qarejmaa

Üye
    Konu Sahibi
peki belgeyi kaybettim sorun olurmu yan igaranti belgesi götürmesem, orda imeiden baktırsam kabul ederler mi

MrExpert

Üye
peki belgeyi kaybettim sorun olurmu
yan igaranti belgesi götürmesem, orda imeiden baktırsam kabul ederler mi

Pm de vatandan aldığını söyledin sen cihazı vatan a götür faturayla (Yoksada Sorun değil.) yaparlar.

serihan

Üye
Bence telefon eskimiş yaptırdıktan sonra sat da android bak diye öneririm

qarejmaa

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu yeni aldım. vede iphone ların sensörü sulu sensör mü peki. arkadaşlar reklam gibi olmasın ama şuna bi bakın adamlar akıllı ya