Telefon Tavsiyesi iphone 4 mü xperia s mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
iphone 4 mü xperia s mi ?
ben hala kararsızlık içindeyim hangisi daha iyi sizce bi iphone var bi de mükemmel özelliklerdeki xperia s var yardımınızı bekliyorum

aleranol

Üye
Oyun amaçlı ise ip4 al. Birde hız ve sadelik için. Harici herşey xperia s

Türe

Üye
Xperia s . iPhone 4 dead trigger da bile kasiyo -.-

Samet.25

Iphone 4

WebStyle

Üye
Oyun ve uygulama için kesinlikle İphone 4 tercih etmelisiniz.

Kerim.

Üye
Hersey icin xperia s

Konu Sahibi
oyun ve uygulama için iphoneda oynadığım oyundan aldığım zevkli sonyden alamaz mıyım mesela ses görüntü kasmalar falan çok mu kötü olur

Kerim.

Üye
Alirsin tabi xperia s cok iyi bi cihaz

Konu Sahibi
youtube da videolarını izledim karşılaştırılmalı olan sony nin baya farkı var galiba verdim kararımı
tek korkum oyun oynarken renklerin canlılığı

iPhone geliştikçe aşağı seviyedeki ios ları önemsemiyor bildigim kadarıyla 3GS den whatsup app ini kaldirmisti neden bu sene 4 ten elini etegini cekmesin sonucta 2 yili askin bir suredir piyasada ve bu 2 yil icinde ne cihazlar cikti bu yuzden bence xperia s daha iyi orn kamerasi iyi samsungun bile kameralarini sonyden aldıgını okumustum

3 aydır xperia s kullanıorum oyunlarda veya uygulamalarda hiç bir şekilde kasma veya donmaya şahit olmadım ki oynadığım oyunlarda fifa 12 ve nfs shift gibi oyunlar telefona iyi bakarsan o da sana iyi performans verir..ben her gün düzenli kapatıp açarım task manager kullanıorum ram'ini ve belleğini raatlatmak için kesinlikle kullanıcıyla alakalı olduğunu düşünüorum sen telefonun hakkını verirsen bana göre şuan piyasadaki en iyi telefon xperia s tabi xperia z yi katmazsan

oguztz

Üye
sonyden şaşma .xperia s.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...