Iphone 4 de cihazın kapatılıp açıldığında gelen mesaj ve .29 krş faturaya yansıması..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Iphone 4 de cihazın kapatılıp açıldığında gelen mesaj ve .29 krş faturaya yansıması..
Arkadaşlar 3 gün önce ıkınıc el olarak aldığım Türkıye ye Evkur vasıtasıyla ithal edilmiş.IP 4 cıhazımda her cıhazı kapattıktan sonra açıldığında vede reset attıgımda Cydıa ıle ılgılı ındırdığım programlar sonrası yenıden başlattığmda bır mesaj cıkıyordu arkadaşlarınıza ratvızıt gönderılsınmı dıye bende hayır dıyordum vede genel ayarlardan hattım vodafon olması nedenıyle sım uygulamalrından kartvızıt yollamayıda kaptmama ragmen bu mesaj cıkıyordu.Bıraz önce fatura guncel döküme baktıgımda 0.29 krs 14 kez 00447786205094 Sabıt hat sms cıkınca şok oldum.Vodafonu aradım ayın 25 ınde hesap kesımı olacağından ondan sonrakı gün ancak bakabılırız vs dıye söyledıler.Acaba hiç böyle olayla karşılaşan arkadaşımız varmı?Varsa nasıl halletti bilgi paylaşımı olursa sevınırım...

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu başına gelen ?

american

Üye
buna benzer durum facetimeda var eğer telefon ithal ise facetime açıp kapadın mı her seferinde alındığı ülkeye mesaj çekiyor vodafoneda 60 kuruş düşüyor bu sebeple ama çözümünü bilmiyorum bu sebeple benim telefonun facetimena hiç dokunmadım bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...