0MG90 Üye brnbrs' Alıntı: Ben hiç 32GB görmedim internette Nexus 4'ten ? O kadarda abartmam ya yeter bana işte ama çok büyük bi para farkı yoksa alınabilir bence Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Ben de hiç görmedim 32GB Nexus 4 Genişletmek için tıkla ... Benim bilgisizliğim tamam, var sanıyorum
brnbrs' Alıntı: Ben hiç 32GB görmedim internette Nexus 4'ten ? O kadarda abartmam ya yeter bana işte ama çok büyük bi para farkı yoksa alınabilir bence Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Ben de hiç görmedim 32GB Nexus 4 Genişletmek için tıkla ... Benim bilgisizliğim tamam, var sanıyorum
Baranbaris Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Benim bilgisizliğim tamam, var sanıyorum Genişletmek için tıkla ... Ahahaha sorun değil
0MG90' Alıntı: Benim bilgisizliğim tamam, var sanıyorum Genişletmek için tıkla ... Ahahaha sorun değil
Invoke Üye tmytrnc_' Alıntı: Dogru yer mi bilmiyorum nexus 5 kaç gb hafıza secenekleri var?? Genişletmek için tıkla ... 16/32 ama Türkiyede sadece 16GBlık var. Sana 12.5GB yer kalıyor.
tmytrnc_' Alıntı: Dogru yer mi bilmiyorum nexus 5 kaç gb hafıza secenekleri var?? Genişletmek için tıkla ... 16/32 ama Türkiyede sadece 16GBlık var. Sana 12.5GB yer kalıyor.
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: 16/32 ama Türkiyede sadece 16GBlık var. Sana 12.5GB yer kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Az yinede.
-qarapapaq-' Alıntı: 16/32 ama Türkiyede sadece 16GBlık var. Sana 12.5GB yer kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Az yinede.
tmytrnc_ Üye hafıza kartı ciddi olmaması problem yani 4 gb oyun ve muzik desek 8 gb kalıyor telefonu kasma sebebi olabilir diye düşünüyorum?
hafıza kartı ciddi olmaması problem yani 4 gb oyun ve muzik desek 8 gb kalıyor telefonu kasma sebebi olabilir diye düşünüyorum?
Invoke Üye tmytrnc_' Alıntı: hafıza kartı ciddi olmaması problem yani 4 gb oyun ve muzik desek 8 gb kalıyor telefonu kasma sebebi olabilir diye düşünüyorum? Genişletmek için tıkla ... Kasma sebebi olmaz.
tmytrnc_' Alıntı: hafıza kartı ciddi olmaması problem yani 4 gb oyun ve muzik desek 8 gb kalıyor telefonu kasma sebebi olabilir diye düşünüyorum? Genişletmek için tıkla ... Kasma sebebi olmaz.
Invoke Üye brnbrs' Alıntı: Arkadaslar iPhone 4S 16GB buldum galiba onu alicam 2. El Genişletmek için tıkla ... Bence nexus daha mantıklı
brnbrs' Alıntı: Arkadaslar iPhone 4S 16GB buldum galiba onu alicam 2. El Genişletmek için tıkla ... Bence nexus daha mantıklı
0MG90 Üye brnbrs' Alıntı: Arkadaslar iPhone 4S 16GB buldum galiba onu alicam 2. El Genişletmek için tıkla ... Çok temiz cihazsa dene bence olmadı satarsın.
brnbrs' Alıntı: Arkadaslar iPhone 4S 16GB buldum galiba onu alicam 2. El Genişletmek için tıkla ... Çok temiz cihazsa dene bence olmadı satarsın.
Baranbaris Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Bence nexus daha mantıklı Genişletmek için tıkla ... Abi bi iOS denemek istiyorum yoksa nexus iyi biliyorum ama o stabiliteyi bi denemek gerek bence 0MG90' Alıntı: Çok temiz cihazsa dene bence olmadı satarsın. Genişletmek için tıkla ... Temize benziyo 850TLye iPhone 4S babamada 600TLye iPhone 4 16GB alıcaz galiba. -qarapapaq-' Alıntı: Aynen, satabilirsin. Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: Bence nexus daha mantıklı Genişletmek için tıkla ... Abi bi iOS denemek istiyorum yoksa nexus iyi biliyorum ama o stabiliteyi bi denemek gerek bence 0MG90' Alıntı: Çok temiz cihazsa dene bence olmadı satarsın. Genişletmek için tıkla ... Temize benziyo 850TLye iPhone 4S babamada 600TLye iPhone 4 16GB alıcaz galiba. -qarapapaq-' Alıntı: Aynen, satabilirsin. Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye brnbrs' Alıntı: Abi bi iOS denemek istiyorum yoksa nexus iyi biliyorum ama o stabiliteyi bi denemek gerek bence Temize benziyo 850TLye iPhone 4S babamada 600TLye iPhone 4 16GB alıcaz galiba. Genişletmek için tıkla ... Dahada uygun fiyatlı var sahibinden de iyice bak derim. Yurt içi cihazı al ama
brnbrs' Alıntı: Abi bi iOS denemek istiyorum yoksa nexus iyi biliyorum ama o stabiliteyi bi denemek gerek bence Temize benziyo 850TLye iPhone 4S babamada 600TLye iPhone 4 16GB alıcaz galiba. Genişletmek için tıkla ... Dahada uygun fiyatlı var sahibinden de iyice bak derim. Yurt içi cihazı al ama
Baranbaris Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Dahada uygun fiyatlı var sahibinden de iyice bak derim. Yurt içi cihazı al ama Genişletmek için tıkla ... Bu 1 yıl garantili Turkcell'den alınma iyi yani
0MG90' Alıntı: Dahada uygun fiyatlı var sahibinden de iyice bak derim. Yurt içi cihazı al ama Genişletmek için tıkla ... Bu 1 yıl garantili Turkcell'den alınma iyi yani