Telefon Tavsiyesi iPhone 4 8gb tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0MG90

Üye
Yıl 2014 hâlen 4s diyorsunuz, tamam alınırda şuan sıfır fiyatına 950 tl diyorlar bu telefona ölü yatırım bence windows phone'a geçmelisiniz en alt seviye cihaz bile çok hızlı
4 iOS6 yüklü ise ölü yatırım değil. Windows Phone cihazlardan yavaş yavaş desteğini kestiğinde bende sizi görücem.

R.A.M

Üye
4 iOS6 yüklü ise ölü yatırım değil. Windows Phone cihazlardan yavaş yavaş desteğini kestiğinde bende sizi görücem.
hocam 1000 verilmez 4e kusura bakma abd piyasasında 3310 niyetine kullanılıyor şuan bizim gibi ülkelerede fahiş fiyattan satıyorlar, windows phone konusuna gelirsek destek 512ramli cihazlardan 1 yıla kadar kesilir ama 1 gb ramli olan cihazlara nokia 2017'ye kadar güncelleme verecez açıklaması yapmış , ben htc 8x kullanıyorum bilirsiniz android tarafında nexus neyse wp taranfında htc o destekte kolay kolay kesilmez en azından bir 3 yıl alır

Peocawe

Üye
iPhone 4 alınmaz diyenlerin telefon anlayışı nasıldır bilmem ama günlük kullanım için bence hala ideal bir cihaz. ama 8gb ne kadar kullanışlı olur bilemem. bende 32gb iphone 4 var ve her işimi görüyorum. iOS 7.1'i ilk betası çıktığı günden beri kullanıyorum ve gayet stabil çalışıyor. 7.1.1 çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama daha da güncelleme gelirse tadından yenmez.

oyun olarakta son çıkanlar hariç diğerlerini rahat oynayabilirsin.

dipnot: bazıları telefon tavsiyesi isteyenlerin 'bütçem bu kadar' sözünü görmezden gelip biraz daha biriktir 5 al 5s al gibi öneriler yapıyor. bunuda hala anlamış değilim.

Tepkiler: harmless07
aynen yani ben 1000 tl koysam teşvik ediyorlar 200 tl daha koy şunu şunu al sonra heves ediyorsun koymaya çalışıyorsun

Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar discovery aldık konu kapatılabilir

Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim şimdi de. S3 mini var onu takas edeceğim inşallah ama alıcısı pek yok ya

discovery varken pek tercih etmiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...