İphone 3GS yi sattım peki ya şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

megatim

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3GS yi sattım peki ya şimdi :)
İyi günler
Yaklaşık 8 aydır kullandığım yurtdışından gelen İphone 3 GS 16 gb telefonu 590 tl ye sattım
Aşağı yukarı aldığım fiyata gitmiş oldu.
Aklımda iphone 4 var ama değer mi diye düşünüyorum muhtemelen yazın fiyatları düşecek.
Şu sıralar 1200 civarı temiz 2. el bulunabiliyor.
Sizin tavsiyeniz ne olur yine iphone mu dersiniz yoksa aynı işlevlere sahip başka bir telefon
tavsiye edermisiniz.
Teşekkürler.

sıkılmadıysan iphone ama 4 degil 4s al

iPhone 4S

iPhone kullanan biri bir daha diğer telefonları kullanamaz basit ve ilkel gelir.. Alışamassın bence hazır kalite takılmışsın kaliteyi hiç bozma arttırarak devam et..

iPhone 4S

iPhone kullanan biri bir daha diğer telefonları kullanamaz basit ve ilkel gelir.. Alışamassın bence hazır kalite takılmışsın kaliteyi hiç bozma arttırarak devam et..

Arkadaşa katılıyorum.

Sizin gibi yapıp iPhoneyi satıp başka cihaz alan arkadaşlarım oldu ama kullanamayıp satıp tekrar iPhone'ye geri dönüş yaptılar ve al sat olayı olduğu için doğal olarak zarar ettiler,başka cihaz almanızı önermem yüksek ihtimal sizde kullanamayıp geri döneceksiniz ve zarar edeceksiniz.

Tavsiyem 4s almanızdır.

Maddi olanaklarınızı bilmiyorum ama keşke cihazınızı satmadan önce konuyu açsaydınız bu yaz çıkması beklenen yeni iPhoneyi beklemenizi önerirdim.

megatim

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için teşekkürler
Iphone 4 bana pahalı geldiği için alternatifini arıyorum Samsung ACE tavsiye edenler oldu aynı fiyat aralığında.
Diğer taraftan taksitle bir tanıdıktan 2. el iphone 4 alma imkanım var. 4S bana şuan için fiyat olarak bayya uzak.

Lenneth

Üye
Galaxy Ace alırsanız pişman olursunuz benden söylemesi .
iPhone dan şaşmayın pişman olmayın derim.

bence 4g alabiliyosan al derim cunku 4s'ten gözle gorulur bi farki o kdr yok

gogis

Üye
Ben 3gs almayi dusunuyorumda sen satmissin hani icime kurt dustu

4S'in 4'ün karşısında sadece Siri'sinin üstünlüğü bile yeter..

oguz204

Üye
Hiç ios mac ipod iphone macbook v.s kullanmadım bu konuda birşey diyemem memnunsan devam et 4s ile alternatif olarak htc'nin yeni modellerine bak .Mesela htc one. Samsung alma derim hele symbianlı nokia uzak dur

bende isveç malı i phone 4 s aldım. versiyon 5.1. Sim kilitli kırdıramadım çorluda. düşünen olursa uygun bi fiyata anlaşırız. e-erkanguler@hotmail.com

Bl0ck999

Üye

sen bir kez eline iphone almissin kardes birdaha baska telefona zor donersin demedi deme ama illa ki iphone alicaksan maddi durumunda iyiyse yazi bekle yeni iphone cikicak onu al derim ama biraz daha ucuz dersen yine yazi bekle yeni iphonenin cikmasini o cikinca 4s ler cok dusucektir

megatim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Aklımı çeldiniz iyiki de çelmişsiniz. Haberim yoktu bir tanıdık çine gitmiş
kendisi için alırken telefon ettim bana da al diye . Sağolsun sizin tavsiyeleriniz ve arkadaş sayesinde
700 Dolara (1240 TL) Iphone 4s almış oldum

Lenneth

Üye
Hayirli olsun, gule gule kullanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...