Iphone 3Gs , HTC Desire S...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cheack

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3Gs , HTC Desire S...
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım, bugnlerde bir tanesini alıcam, sizce hangisini almalıyım? Iphone'nun uygulamaları ve dokunmatiği çok hoşuma gidiyor.
HTC'de daha hızlı olduğu için hoşuma gidiyor.
Ne yapayım sizce. Çok teşekkürler.

Htc neye göre hızlı ! İphone 3Gs almalısın tabiki.
Desire'ın islemcisi pek yeterli degil.

harun22

Üye
HTC Desire S derim ama şu sıralar şarjı az gidiyor muhabbeti var. Araştırıp ona göre alın.

Desire S ;

İşlemci hızı 1 GHz
RAM 768 MB
ROM 1.1 GB

3G'S ;

600MHz'lık bir işlemci ve 256MB'lık da RAM miktarı

Hız konusunda desire s'yi yerden yere vuran arkadaşı eshefle kınıyorum.
Ayrıca bir 3g'S kullanıcısı olarak, bu devirden sonra iphone 4 veya 5'i bekle apple alıcaksan, 3G'Ste parça tavsiyesi bile zor artık.

nalcam22

Üye
Tamda bunları yazacaktım

cheack

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında olay hız falan değil, iphone'un uygulamaları ve kullanışlı olması hoşuma gidiyor. Bir de iphone 5 çıktıktan sonra iphone 4'ün fiyatı ne kadar düşecek ki en fazla 100-200 TL. İleride de iphone 4 ün 8GB lısı çıkacakmış o daha hesaplı olur, o çıkınca 3gs'i satıp ondan alırım diye düşünmüştüm.

Tamam kardesim o zaman sen 3G'S al, al başına belayı seçim senin.

Üstteki yazımı okuduğuna eminmisin ?

nalcam22

Üye
Bela derken. Anlamadım biraz açar mısın?
Ayrıca apple 3 gsye desteği kesti haberin olsun ayrıca htc 768 mb ram 3gs 256 mb ram htc ramde 3 e katlıyor 3gsyi hızda isehtc gene önde oyun uygulamalara gelince androıd için birsürü oyun uygulama varken ios yle yetinmekmi al başına belayı

cheack

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız arkadaşlar. Bugün elime bir miktar para geçti ve Iphone 4 alıyorum yazdığınız yazılar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. İsterseniz Iphone 4 hakkında da yorum yapabilirsiniz

Ocean258

Üye
HTC Desire S alman daha mantıklı olur bencede.. hız konunsunda htc ye yavas demek saçmalamakla eş değer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...