arkadaşlar mrb.bikaç soru sormak istiyorum size.telefonu alalı 1 hafta oldu olmadı.ama hala çözmüş değilim bazı olayları.telefonun menüsündeki youtube özelliğini kullanamıyorum wifiyle safaride rahat tahat bağlanıyorum ama youtube a birtürlü bağlanmıyo.aynı şekilde telefonda Cydia da var ama girdiğimde loading data yazıp takılıyo uzun süre bekliyorum ama fayda etmiyo kalıyo öyle.bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir acaba???
birde itunes la resim atmayı denedim atmayı becerdim ama şöyle bi sorunum var mesela önce bi dosya yaptım 400 tane resmi attım içine sorunsuz bi şekilde.sonra bikaç resim daha buldum biyerden onlarıda atayım derken önceki attıklarım silindi.sonra bidaha 400 tane resim olan dosyayı attım bu seferde sonra attığım dier 10 resim silindi.mecbur tek bi dosya yapıp attım hepsini(410 resim)
ama bunun bi çözümü yokmu yani birsürü resmim var mesela arkadaşımın pc sindeki resimleri atayım derken misal hepmi kaybedicem önce yüklediğim resimleri...
aynı sorunu mp3 atarkande yaşadım diğerleri silindi yani..
bunların içinde en önemlisi benim için cydia bu sorunu acilen halletmem lazım yardımcı olursanız sevinirim