ozakin70 Üye Ekran büyüklüğünden dolayı iPad 2 aldım arkadaşlar cihaz çok hoşuma gitti inşaallah kendimede ilkbaharda 5.nesil almayı düşünüyorum
Ekran büyüklüğünden dolayı iPad 2 aldım arkadaşlar cihaz çok hoşuma gitti inşaallah kendimede ilkbaharda 5.nesil almayı düşünüyorum
AkiliBidik Üye ozakin70' Alıntı: Ekran büyüklüğünden dolayı iPad 2 aldım arkadaşlar cihaz çok hoşuma gitti inşaallah kendimede ilkbaharda 5.nesil almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bende ipad 4 var kesinlikle öneririm
ozakin70' Alıntı: Ekran büyüklüğünden dolayı iPad 2 aldım arkadaşlar cihaz çok hoşuma gitti inşaallah kendimede ilkbaharda 5.nesil almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bende ipad 4 var kesinlikle öneririm
ozakin70 Üye AkiliBidik' Alıntı: Bende ipad 4 var kesinlikle öneririm Genişletmek için tıkla ... Öneri icin tskkr ben 4 üde cok begeniyorum ama 5 almak istiyorum uzun sure kullanicam cunku
AkiliBidik' Alıntı: Bende ipad 4 var kesinlikle öneririm Genişletmek için tıkla ... Öneri icin tskkr ben 4 üde cok begeniyorum ama 5 almak istiyorum uzun sure kullanicam cunku