iPad Air 3'ü mü bekliyim iPad Air 2 mi alıyım

Konu Sahibi
iPad Air 3'ü mü bekliyim iPad Air 2 mi alıyım
Merhaba arkadaşlar laptop alıcaktım ama vazgeçtim

iPad'lere yöneldim ve Air serisi hoşuma gitti.

Air 2'yi mağazada inceledim hoşuma gitti ama Air 3'te yakın tarihte çıkacağı söyleniyor. Şimdi beklemelimiyim yoksa iPad 2 oldukça güzel ve uzun süre gidecek bir tablet mi?

Şimdi iPad alıp 2 ay sonra aynı fiyata iPad Air 3 çıkarsa verdiğim paraya üzülürüm. Ama bir yerde Kasım 2015 , bir yerde Mart , Bir Yerde Eylül 2016 , bir yerde Ocak yazıyor. Mart'ta çıkacaksa beklemem zor. Kararsızım Almalı mıyım beklemeli miyim?

0MG90

Üye
Air 3 seneye çıkar, alıver Air 2'yi

Tepkiler: KAYIP-ADAM
    Konu Sahibi
Air 3 seneye çıkar, alıver Air 2'yi
bende büyük ihtimalle air 2 alıcam ama inşallah air 3 , 1-2 ay sonra çıkmaz , kasım yada aralık ayında alıcam o zamana kadar air 3 le ilgili bilgiler çıkar heralde. Çıkmazsa yakın tarihte çıkmaz heralde Air 2 şuanda alacağım kesin gibi bir şey , Air 3 çıkmazsa.

BRKTNL

Üye
Ben de air 2 alın derim, üst modeli bekleyemezseniz. air 3 için 2016 yazı veya sonbaharı deniliyor.

0MG90

Üye
Air 3 çıksa bile en fazla Force Touch falan eklenir. Air 2 şu an en iyi tabletlerden sayılır.

Konu Sahibi
Ben de air 2 alın derim, üst modeli bekleyemezseniz. air 3 için 2016 yazı veya sonbaharı deniliyor.
Air 3 çıksa bile en fazla Force Touch falan eklenir. Air 2 şu an en iyi tabletlerden sayılır.
o zaman beklememin bi anlamı kalmadı , ekran çözünürlüğü 2300'lere filan çıkacak diye okumuştum ve birde a9 işlemci eklencek diye duymuştum ama ipad pro tanıtıldığı için sanırım ipad air 3 tanıtılmaz daha uzun süre. Kasım veya Aralık ayında alacağım o zaman teşekkürler

Tepkiler: BRKTNL
Bende İpad 2 var dostum, 2012 den beri kullanıyorum daha tık demedi. Hala yazılım desteği alıyorum 3 ü beklemene gerek yok 2 beni buraya kadar sıkıntısız götürdüğüne göre air 2 seni bi 10 sene uçurur