iPad 3 alıyorum

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
iPad 3 alıyorum
iPad 3 bulduk bizim şimdi tanıdık var çok samimi komşu komşunun akrabası iflas eden firmadan iPad 2 almış 500 liraya ama çok temiz bir çizik bile yok bizde dedik bize de bulsun iPad 3 bulmuş 32 GB 700 liraya çok temiz jiletini bile çıkmamış öyle işte.

-Emre

Üye
geçmiş olsun

-Emre

Üye
ios, apple pişmanliktir heleki tablette 700e çok çok iyi bir tablet bulabilirsin her özelliğini kullanabileceğin neyse herkesin kendi tercihi.

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
ios, apple pişmanliktir heleki tablette 700e çok çok iyi bir tablet bulabilirsin her özelliğini kullanabileceğin neyse herkesin kendi tercihi.

Ben komşunun iPad 2'sini kullandım bence çok iyi ve hızlı. Oyunlarda yüklemişler Real Racing 3, Asphalt 7, Sims Freeplay kullandım 1 kasma bile yok.Tercih herkese göre değişir tabii.

Kerim.

Üye

Emreipad 3ten bahsediyoruz.ios kullandin mi hic bu arada?

Ben komşunun iPad 2'sini kullandım bence çok iyi ve hızlı. Oyunlarda yüklemişler Real Racing 3, Asphalt 7, Sims Freeplay kullandım 1 kasma bile yok.Tercih herkese göre değişir tabii.

fiyatı da iyi al gitsin
ios iyidir

-Emre

Üye

Emreipad 3ten bahsediyoruz.ios kullandin mi hic bu arada?

Iosu çok inceledim. Gidip de özel olarak asla almam. Ben yurtlu bi öğrenciyim ve neredeyse çevremdeki herkes Android kullanıyor. Iosun saçma sapan sınırları deli eder insanı. İpad 3 olsa ne değişecek? IOS değil mi bir de tablet.. Bildirim barina bile baktın mi islevsiz IOS gibi bomboş. Sizi bilemem ama benim için parayi sokağa atmak.

frk uzn

Üye
Apple tablette pişmanlıktırmı yazıyor benmi yanlış görüyorum...

Neagf

Üye
Kim ne derse desin tablette en iyisi apple. Hayirli olsun.

ipad minide a6 olmamasına rağmen çok iyi performans veriyor flash player falan bahane zaten çoğu film sitesi ios cihazlarla uyumlu yapıyor marketin kalitesi ve güvenliğinden bahsetmiyorum ios androidden her şekilde iyi öyle olmasa tablet pazarında 1. olmazdı telefonda geride gözüksede çeşitlilikten

frk uzn

Üye

Evet doğru yazıyor, kişisel fikir?

Bu arada, normal zamanda buraya yorum atmıyorsaniz konuya balıklama dalmayin

istediğim zaman konuya mesaj yazarım ayrıca fikirleriniz biraz yapmacık ipad bi kere dünyaca kabullenmiş en iyi tablettir.

ayrıca hiç ipad aldınmı eline ? eminim almamıssındır...

istediğim zaman konuya mesaj yazarım ayrıca fikirleriniz biraz yapmacık ipad bi kere dünyaca kabullenmiş en iyi tablettir.

ayrıca hiç ipad aldınmı eline ? eminim almamıssındır...

ipad konusunda haklısın

- - - Eklendi - - -

Tepkiler: frk uzn