JaNbErG Emekli Yönetici ben denemiştim ama yalan dolan Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu adrestende bakabılırsınız
ben denemiştim ama yalan dolan Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu adrestende bakabılırsınız
hsncl2 Üye ip adresini bulmak için başlat-calistir-CMD-netstat yazıyoruz estahıblet gibi bi yazı geliyo o msn de yazıştığının kişinin ip adresi
ip adresini bulmak için başlat-calistir-CMD-netstat yazıyoruz estahıblet gibi bi yazı geliyo o msn de yazıştığının kişinin ip adresi
bluemurat Üye arkadaslar bu programı deneyin adres sokak giriyor ama ingilizceniz olması lazım tabiki programın ismi NeoTracePro
arkadaslar bu programı deneyin adres sokak giriyor ama ingilizceniz olması lazım tabiki programın ismi NeoTracePro
cengiz selçuk Üye merhabalar face booktan sürekli rahatsız edici mesajlar yollayan birinin IP adresini yada kim olduğunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
merhabalar face booktan sürekli rahatsız edici mesajlar yollayan birinin IP adresini yada kim olduğunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.