enes-1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar öncelikle söyleyim kimse ios daha ii android daha ii die tartışmasın.tartışma yok.
Biliyorsunuzki android deyince birçok marka önde geliyor.(samsung,sony,lg,htc,huweai,vs.) İos ta ise sadece apple var
SİZCE EN ÇOK SATAN İŞLETİM SİSTEMİ HANGİSİ?
ANDROİD Mİ İOS MU ?
arkadaşım sadece oy kullan lütfen yorum yapma
Android firma sayısının ve gereksiz telefon fazlalağının verdiği destek ile daha çok satıyor ama Apple yaptığı telefonların pahalılığı ile daha çok para kazanıyor.
Ne demek yorum yapma yaa bu nasıl bir mantık anlamıyorum
Ne demek yorum yapma yaa bu nasıl bir mantık anlamıyorum
arkadaşlar bilmiyomusunuz her yerde ipin ucu yok apple daha ii yok apple şöle böle die tartışmaya giriyo tartısmayalım die diyorum ya
böyle diyorsunda sen kendin androidci olduğun için kendi zevklerinimi tastik ettireceksin millet bu anketten o anlaşılıyor çünkü. en çok satan hangisi değil en iyi sistem diye açsana anketini,ayrıca bir marka neden karşısına 7,8 markayı alıyor apple tek başına senede bir modelle yaklaşık 40 modele meydan okuyor bilmem anlatabildimmi.satış rakamarına bir bak appleın 2012 yılı içerisine sonra tek tek markalarla kıyasla bakalım.arkadaşlar bilmiyomusunuz her yerde ipin ucu yok apple daha ii yok apple şöle böle die tartışmaya giriyo tartısmayalım die diyorum ya
en iyi işletim sistemi için konu açmaya gerek yok ios cvp ben bunu inkar etmiyorum hiçbir yazımdaböyle diyorsunda sen kendin androidci olduğun için kendi zevklerinimi tastik ettireceksin millet bu anketten o anlaşılıyor çünkü. en çok satan hangisi değil en iyi sistem diye açsana anketini,ayrıca bir marka neden karşısına 7,8 markayı alıyor apple tek başına senede bir modelle yaklaşık 40 modele meydan okuyor bilmem anlatabildimmi.satış rakamarına bir bak appleın 2012 yılı içerisine sonra tek tek markalarla kıyasla bakalım.
e ençok hangi sisteminde sattığını bilyorsun ozamanen iyi işletim sistemi için konu açmaya gerek yok ios cvp ben bunu inkar etmiyorum hiçbir yazımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?