Ios'ta mi android de mi

ANDROİD Mİ İOS MU?

• ANDROİD

Kullanılan: 17 54.8%
  • İOS

Kullanılan: 14 45.2%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ios'ta mi android de mi
Arkadaşlar öncelikle söyleyim kimse ios daha ii android daha ii die tartışmasın.tartışma yok.

Biliyorsunuzki android deyince birçok marka önde geliyor.(samsung,sony,lg,htc,huweai,vs.) İos ta ise sadece apple var

SİZCE EN ÇOK SATAN İŞLETİM SİSTEMİ HANGİSİ?

ANDROİD Mİ İOS MU ?

Android daha fazla. Sadece Samsung'un sattıkları bile Apple'ı geçiyor.

Android firma sayısının ve gereksiz telefon fazlalağının verdiği destek ile daha çok satıyor ama Apple yaptığı telefonların pahalılığı ile daha çok para kazanıyor.

klongs

Üye
​toplama bakarsak android daha önde

Konu Sahibi

Android firma sayısının ve gereksiz telefon fazlalağının verdiği destek ile daha çok satıyor ama Apple yaptığı telefonların pahalılığı ile daha çok para kazanıyor.
arkadaşım sadece oy kullan lütfen yorum yapma

ama çok satması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Her fiyata Android var.

En çok satan Android fakat en başarılı akıllı cep üreticisi Apple.(2011 istatistikleri)

Tepkiler: Niizuma.Eiji

KayraBey

Üye
Her iki işletim sistemi sayesinde telefon üreticileri zengin biz ise çenesi yorulan züğürtleriz o kadar.

Tepkiler: Cihanî Sultan
Ne demek yorum yapma yaa bu nasıl bir mantık anlamıyorum

Facebook'ta İçerden Beğeen - yorum yapma beğen geç diyenler gibi olmuş biraz.Forumdayız forumun mantığı mesaj atıp bilgileri paylaşmaktır...

Tepkiler: Emma-Watson ve franzliszt
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilmiyomusunuz her yerde ipin ucu yok apple daha ii yok apple şöle böle die tartışmaya giriyo tartısmayalım die diyorum ya

wtf ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bilmiyomusunuz her yerde ipin ucu yok apple daha ii yok apple şöle böle die tartışmaya giriyo tartısmayalım die diyorum ya

Ya doğru ama şöyle bir şey olmuş oluyor insanda daha çok satanı oylayınca daha iyi gibi gözüküyor, daha büyük gibi gözüküyor ama öyle değil.Onu belirttik zaten yorumlarda.Apple az ama öz pahalı modelleriyle yüzlerce Android'ten daha az satıyor doğal olarak ama daha çok kazanıyor ve memnun bırakıyor...

android daha fazla satıyor. 250-300 liralık bazı tellerde bile android var.

papakudioflu

Emekli Yönetici
300pahali cin'de 50$a androidli teller satiliyor hemde yilda 10-15 milyon kadar

Tepkiler: Cihanî Sultan ve Niizuma.Eiji

cyber

Üye
bu konu patlar gider benden demesi

böyle diyorsunda sen kendin androidci olduğun için kendi zevklerinimi tastik ettireceksin millet bu anketten o anlaşılıyor çünkü. en çok satan hangisi değil en iyi sistem diye açsana anketini,ayrıca bir marka neden karşısına 7,8 markayı alıyor apple tek başına senede bir modelle yaklaşık 40 modele meydan okuyor bilmem anlatabildimmi.satış rakamarına bir bak appleın 2012 yılı içerisine sonra tek tek markalarla kıyasla bakalım.

Konu Sahibi
en iyi işletim sistemi için konu açmaya gerek yok ios cvp ben bunu inkar etmiyorum hiçbir yazımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...