İos Vs Android

İos Mu? Android Mi ?

• İos

Kullanılan: 32 64.0%
  • Android

Kullanılan: 18 36.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İos Vs Android
Evet Arkadaşlar İos İle Android Arasındaki Mücadele Zaten Var Bide Ben Sorayım Dedim Pek Bilgim Yok İos Hakkında Size Soruyorum Nedeni İle Yazarsanız Çok Memlun Olurum Birde Anketimize Katılırsanız Daha İyi Olur.... :] Şahsen Android Diyorum Oyun Açısından Hız Açısından Android Daha İyi

Her açıdan iOS. Tabi jailbreak'den sonra

Konu Sahibi
jailbreak siz hiç bi işe yaramıyor ancak

pRime.

Üye
Jb olmadan da birçok şeyde ios üstùn. Jb'den sonra herşeyde üstün.

Uruloki

Üye
jb li jb siz ios ki hız ve oyun açısından androi demenede çok güldüm arkadaşım ios kullanmadığın belli

guero38

Üye
İOS çünkü daha stabil uygulama zenginliği ve karmaşık deil Android Uygulama Zayıf işletim sistemi çok karmaşık En basitinden Ayarlara girin bi sürü bişey var ne gerek ios ta aç/kapa bitti.

iOS tabiki hız açısından cpu ve gpu yu androidden çok daha iyi kullandığı ve maximum performans sağladığı için ayrıca kolay ve stabil bir sistem.

Lenneth

Üye
Jb olmadan da birçok şeyde ios üstùn. Jb'den sonra herşeyde üstün.

Serdar jb yapmadan parali oyunlari bile beles yukleyemiyorsun, android dusmanisin diyede bu kadar sallama.

jb'siz iPhone mu yoksa herhangi bir nokia mi deseler Nokia'yi tercih ederim o derece.

61semih

Üye
ios daha iyi olsada durumlar degısmezse hıcbırzaman tercıhım olmaz kazıklanmaya nıyetım yok şeklil a

pRime.

Üye
Serdar jb yapmadan parali oyunlari bile beles yukleyemiyorsun, android dusmanisin diyede bu kadar sallama.

jb'siz iPhone mu yoksa herhangi bir nokia mi deseler Nokia'yi tercih ederim o derece.

pardon ne sallamışım ben? oyunlar beleş mi dedim? jbsiz birçok şeyde iyi jb ile herşeyde... sen symbian düşmanısın diye her yerde sallıyor olmayasın?

Mobilator

Emekli Yönetici
paran varsa ios, paran yoksa android

Tepkiler: optimux
Her açıdan ios özellikle oyun ve uygulama konusunda hiç bi sistem ios ile yarışamaz

Sadece menüden ibaret bir işletim sistemiyle android.KOP KOP

Del Rey

Üye

Ben de Android'li SGS 2 mi yoksa Nokia 1110 deseler Nokia'yı seçerim. Cidden. Geçen yazıda benden 10 şey istedin sana 12 şeyi yazdım. Sen 1 senedir birşey bulamadın galiba

Neyse, tabii ki de iOS. Symbian Türkiye; genelde Android'den haz almaz. (Buna MeeGo Türkiye'den bazıları da dahil)

ve o sistem şu an en iyisi

Nereden iyi oluyormuş.Gpu hız açısından demiş millet.iOsun şimdiye kadar ürettiği en hızlı işlemci kaç Mhz?En büyük eksiğide özelleştirebileceğin yeri çok kısıtlı.(3310da bile masaüstü vardı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...