Hasand.
Üye
-
Konu Sahibi
-
ios 7 temasını sil ios 8 temasını yukleusta yüklüyorum dosya silinemiyor diye hata aliyorum ( Kullandigim tema İos 7 idi )
ikon aktarım uygulaması mevcut pcden 5 dakikada yapabilirsinikonlar dışında çok güzel ikon olarak imatte'de kullanılan ikonları editleyebilir misiniz? Teşekkürler bu arada
ikon aktarım uygulaması mevcut pcden 5 dakikada yapabilirsin
tamam yakında yeni gunceleme gelırios 6 daki klavye çok hoştu acaba bunda da aynısı olmaz mıeline sağlık tema için
biraz sonra hazır olurikon aktarım uygulaması mevcut pcden 5 dakikada yapabilirsin
rica ederim symbian yerini hiç bır sey tutmazandroid 1500 bile çıksa şu symbianın yerini tutamaz, çok güzel tema
kardesım temaların uidlerını degıstırırsn kurulu dıger temaları silmeden kullanabılırz bunudaArkadaşlar herkese merhaba...İos 8(İphone 6 STOCK) Tema by HaSaNd. yapımı bana aittir. Üst bar , alt bar tamamen sadeleştirildi.İkonlar+birçok özellik tarfımca değiştirildi.Tema Nokia C7-00,N500&N603 denenmiştir.Saygılarımla...
Not:Ekran görüntüsü C7 dendir.
teşekkürler Ama bir nevi İOS7 TEMASININ güncellemesikardesım temaların uidlerını degıstırırsn kurulu dıger temaları silmeden kullanabılırz bunuda
ama o dıgerıde hos ondan vazgecmek gerekıcek o zamanteşekkürler Ama bir nevi İOS7 TEMASININ güncellemesi
rica ederim
rica ederim
rica ederimteşekkürler
aynen öyleama o dıgerıde hos ondan vazgecmek gerekıcek o zaman
zor bısey degıl neyse ben zaten degıstırıp kullanıyorum teşekkurler genederica ederim
rica ederim
rica ederim
aynen öyle
tmm edıtleyim paylaş farketmezzor bısey degıl neyse ben zaten degıstırıp kullanıyorum teşekkurler genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?