Haber iOS 8 bugün sunulacak (Çıktı!)

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
iOS6 klavyesi çıkarsalar onu alırım ama

Tepkiler: hsynkckygcı@ ve Serhan

sLeepLe

Üye
ben altarnetif klavye hiç aramadım bu klavyeyi sevdim gerçi ios6 klavyesi hiç kullanmadım ben direk ios7 ile başladım ios7 kullanmamda 1 hafta sürdü sonra ios8 e geçtim

Tepkiler: Serhan

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
ben altarnetif klavye hiç aramadım bu klavyeyi sevdim gerçi ios6 klavyesi hiç kullanmadım ben direk ios7 ile başladım ios7 kullanmamda 1 hafta sürdü sonra ios8 e geçtim
6'nın klavyesi daha iyiydi Bu çok sade

Tepkiler: sLeepLe

Pikkaccu

Üye
Yeni bug keşfettim. Arama sonlandırırken kilit tuşuna iki kere basmamız yeterli oluyordu az önce denedim ekranı kilitledi arama devam etti.Tarayıcıda sık ziyaret edilenler diye bir bölüm oluşturulmuş iyi olmuş bence.

Tepkiler: sLeepLe ve Bessonnitsa

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Her yer 4s için yüklemeyin diyor seninki nasıl hızlı? @teknolojibaronu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Serhan

Üye
Klavye için TouchPal Kullanıyorum süper !!

sLeepLe

Üye
swype güzelmiş siyah renkli klavyesi hoşuma gitti ama paralı 1.5 tl mi neydi alsam mı

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazınızı mutlaka Güncelleme sonrası yedekleme yaptıktan sonra ITunes üzerinden geri yükleme yaparak sıfırlarsanız Tarayıcı ve şarj sorunu kalmıyor bilginize.

Denenmiştir olumlu sonuçlanmıştır ( ipad mini ve iphone5s)

Tepkiler: sLeepLe, Serhan ve 0MG90
Şimdi benim az sonra iOS8 yüklenmiş olacak iTunes üzerinden yedekleme yaptıktan sonra yine iTunes'a bağlayıp geri yükle mi diyeceğim ?

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şimdi benim az sonra iOS8 yüklenmiş olacak iTunes üzerinden yedekleme yaptıktan sonra yine iTunes'a bağlayıp geri yükle mi diyeceğim ?
Aynen o şekilde daha önce yedek almış olsanız dahi yedek alın arkadaşlar çok dikkatli olun sonra üzülmeyin

Aynen o şekilde daha önce yedek almış olsanız dahi yedek alın arkadaşlar çok dikkatli olun sonra üzülmeyin
Tamam hocam yapayım hemen çok sağ olun şuan merhaba bölümü geldi şunları ayarlayım yapıcam dediğinizi

sLeepLe

Üye
şarj olsun telefon deneyeceğim teşekkürler

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam hocam yapayım hemen çok sağ olun şuan merhaba bölümü geldi şunları ayarlayım yapıcam dediğinizi
Rica ederim İşim acil olmasa resimli alıntı verirdim ancak arkadaş acil çıktığı için yanımdan alamadım