Ben bugün 8.1.2 iPad 2'yi TaiG ile JB yaptım denediğim hepsi çalıştı sadece AirBlue Sharing'i anlayamadım nasıl çalıştığını onu sildim. Şu an iPad'den yazıyorum hatta. Cihaz uçuyor resmen.
bende şua an apex2,cccontrols,intube,möbius,preference organizer,quickgestures3,safari downloader plus,side2kill8 pro,springtomize3,tage ve virtual home kurulu yaklaşık 2 haftadır 8.1.2 ile kullanıyorum hiç birinde bi sıkıntı olmadı kalora reposu os8 bölümünden yükledim bunları
Ben bugün 8.1.2 iPad 2'yi TaiG ile JB yaptım denediğim hepsi çalıştı sadece AirBlue Sharing'i anlayamadım nasıl çalıştığını onu sildim. Şu an iPad'den yazıyorum hatta. Cihaz uçuyor resmen.
bende şua an apex2,cccontrols,intube,möbius,preference organizer,quickgestures3,safari downloader plus,side2kill8 pro,springtomize3,tage ve virtual home kurulu yaklaşık 2 haftadır 8.1.2 ile kullanıyorum hiç birinde bi sıkıntı olmadı kalora reposu os8 bölümünden yükledim bunları
Evet kolaradan indirdim 8 uyumlu tweakleri. Ilk iOS deneyimimiz biraz acemiyiz ama androide veda ettiğim için şükrediyorum boşuna yıllarca Android kullanmışım.
Evet kolaradan indirdim 8 uyumlu tweakleri. Ilk iOS deneyimimiz biraz acemiyiz ama androide veda ettiğim için şükrediyorum boşuna yıllarca Android kullanmışım.
merhabalar merak ettigim bir konu var jailbreak islemini taig ile mi pangu ile mi veya baska alternatif varsa onunla mi yapmaliyim? aralarindaki farklar nelerdir veya hangisi daha stabil veya avantajlidir? tesekkurler.
TaiG 8.1.2 sorun yok
virtual home(5s üstü cihazlarda home tuşuna dokunman yeterli ) - callbar( arama geldiğinde üstten bildirim olarak iniyor çok kullanışlı ) - ccSettings( 3G yi açmak için aayarlara gitmene gerek yok ) - linkstore ios 8 ( store üzerinden ücretlileri indirme butonu )-- smarttap( g2 deki gibi çift tıklama özelliği) - TimePasscode ( parola saat ile aynı oluyor ) - transparentVolume8 ( ses kısma azaltmada o rahatsız edici görüntüyü şeffaflaştırma) - TvLocker Pro ( ekranı kitlerken televizyon gibi kapansın )-
--- kullandıklarım bunlar arkadaşlar
Arkadaşlar 8.1.2 jb li güncel tweakler yüklü ve birbiriyle çakışan tweak yok ancak günde bir defa telefon kendi kendine kapanıp açılıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?