Hasand.
Üye
-
Konu Sahibi
-
rica ederim
hayırli yerine hıyarlı demişsin rica ederimHıyarlı olsun arkadaşım çok bir fark göremedim eski sürümle ama güzel olmuş eline emeğine sağlık
yanlışlıkla yazılmış bir kelime olabilir fp2 nin metin tahmin azizliğine uğramış gibihayırli yerine hıyarlı demişsin rica ederim
Teşekkürleryanlışlıkla yazılmış bir kelime olabilir fp2 nin metin tahmin azizliğine uğramış gibi
keyifli forumlar
Bir şey mi demeye çalışıyorsun arkadaşım anlayamadım evet bende kelime tahmini uzun zamandır kapalı ve onu da bilerek yazdım şaka olsun diye aklıma bir an şu video geldi ben de öylesine yazdım izlemiş olman gerek:aynen ve yanlış yazmıyorsun
onu izlemeyen yoktur ...Bir şey mi demeye çalışıyorsun arkadaşım anlayamadım evet bende kelime tahmini uzun zamandır kapalı ve onu da bilerek yazdım şaka olsun diye aklıma bir an şu video geldi ben de öylesine yazdım izlemiş olman gerek:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica ederimtesekkurler reis bunu bekliyordum
rica ederimTeşekürler
rica ederim ne gibi resim olucak kigüzel olmuş yeni düzeltmelerle ama topbar resmi yine olmamış gibi...
rica ederim ne gibi resim olucak ki
yakında güncellerim ama s6 teması gelecektopbarda tek resim gibi değil de iki resim varmış gibi görünüyor ve ayrıca bulanık
Ve temanın arkaplan resmini topbarda olduğu gibi tam kullanırsan daha güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?