legolas29
Üye
Ben kaç yıldır android kullanıyordum touch 5g aldık ios a geçtik böyle saçma işler görmedimKeşke hocam ya ama ozamanda ortalık karışırdı heralde
Ben kaç yıldır android kullanıyordum touch 5g aldık ios a geçtik böyle saçma işler görmedimvalla çok ilginç ya herşey kısıtlı alt yazılı film bile izleyemiyorum altyazıyı ayrı olarak atamıyorum i tunes ten ffs!
Alt yazılı film izlemediğim için pek sorun olmuyo
Aksiyon yapıpta yüklesekmi şunu napsak
Aynen dizi Altyapıda sıkıntı var şu anFilmlerdemi hocam neyde
Aynen dizi Altyazıda sıkıntı var şu an
Vlc uygulamasının içine altyazıyı ve diziyi atıyorum itunes den ama dediğim gibi Türkçe karakter de sıkıntı oluyor nasıl bir saçmalık bu offVlc kullan demişti bi arkadaş fayda etmiyomu
Nerede bu ayarAltyazı ayarı vardır. Dilini Türkçe yapın.
Bilmiyorum bakının bi yerlere. Başka video player deneyin. Olmadı altyazı gömülü izleyin.Nerede bu ayar
Yapma hocam bak bende yükleyeceğimYükledik hadi bakalım
hocam ne yalan söliyim hızlandı valla telefon, şarjıda akşam sonuçlandırıcamYapma hocam bak bende yükleyeceğim
Hocam oyun performansını da yaz ve genelde kasmalar azalmış mı bu da önemlihocam ne yalan söliyim hızlandı valla telefon, şarjıda akşam sonuçlandırıcam
Vala hocam 8.1.3 den kat kat iyi tavsiye ederim, senin sürüm kaçtıHocam oyun performansını da yaz ve genelde kasmalar azalmış mı bu da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?