sLeepLe
Üye
7.1.2de yoktu 8 de oldu 8.1.2 de önceden yoktu sonradan oldu şuan bu sürümde de yok inşallah da olmazÖnceki sürümde oluyor muydu peki? Bende 7.1.2'yi geçtikten sonra 8'de hep olmaya başladı.
7.1.2de yoktu 8 de oldu 8.1.2 de önceden yoktu sonradan oldu şuan bu sürümde de yok inşallah da olmazÖnceki sürümde oluyor muydu peki? Bende 7.1.2'yi geçtikten sonra 8'de hep olmaya başladı.
Telefonu açtığında zil sesi hala devam etmiyor bende bu sorun 8.1.2 de giderilmiştiBu gelen aramadaki zil sesi sorunu düzelmiş mi ?
Bende 8.1.2 var şuan sorun var cihaz jb li olunca Güncelleme yapmadım 8.2 gelince güncellerim Heralde7.1.2de yoktu 8 de oldu 8.1.2 de önceden yoktu sonradan oldu şuan bu sürümde de yok inşallah da olmaz
7.1.2de yoktu 8 de oldu 8.1.2 de önceden yoktu sonradan oldu şuan bu sürümde de yok inşallah da olmaz
Telefonu açtığında zil sesi hala devam etmiyor bende bu sorun 8.1.2 de giderilmişti
Bende 8.1.1 den 8.1.2 ye güncellerim jb yaptıktan sonra cydia tweakler geri yüklensin mi diye sordu yükledi hepsini geriBen 8.1.2'de kalıcam 8.2'ye kadar.
O kadar jb yaptım, bir sürü tweak yükledim uğraşamam yine.
Onu bilmiyorum ama güncellesem de çok şey değişmezBende 8.1.1 den 8.1.2 ye güncellerim jb yaptıktan sonra cydia tweakler geri yüklensin mi diye sordu yükledi hepsini geri
Telefonu dfu moda alıp bilgisayara bağla, iTunes telefonu kurtarma modu olarak görecek zaten yazılımı indirip kendisi yükleyecek veya sen indirdiysen onu seçip yükleyeceksinYeri depil ama ios kullananlar burdayken sorayım ipa kuramadım 8.1.3 e ben telefon jb li değil
Hocam telefon 8.1.3 ben gta nın ipa dosyasını indirdim tongbu ile ama kurulanadı failed diyorOnu bilmiyorum ama güncellesem de çok şey değişmez
Telefonu dfu moda alıp bilgisayara bağla, iTunes telefonu kurtarma modu olarak görecek zaten yazılımı indirip kendisi yükleyecek veya sen indirdiysen onu seçip yükleyeceksin
Arkadaş ipsw değil ipa demiş uygulama yaniOnu bilmiyorum ama güncellesem de çok şey değişmez
Telefonu dfu moda alıp bilgisayara bağla, iTunes telefonu kurtarma modu olarak görecek zaten yazılımı indirip kendisi yükleyecek veya sen indirdiysen onu seçip yükleyeceksin
Tongbuda kurulu 25 po de kuramadı ya kafayı yiycemPardon tamam yanlış okudum
25pp kur, ipa dosyasına sağ tıklayıp birlikte açtan 25pp'yi seç. Cihaz bağlıysa yükler.
Dediğim şekilde dene Tongbu'yu seç bakalım ne olacakTongbuda kurulu 25 po de kuramadı ya kafayı yiycembi deneyip satın alcam ama olmuyo
3 farklı şoada import ediyo instal derken failed diyo tongu bile 8.1.2 dede böyle oluyodu teki takıyorum itunes açılıyo kapatıp tongbu açıyorum seçiyorum olmuyoDediğim şekilde dene Tongbu'yu seç bakalım ne olacak
Olmadı başka ipa indir
Bende de oluyordu nasıl düzelttim unuttum ama iTunes neden oluyor olabilir3 farklı şoada import ediyo instal derken failed diyo tongu bile 8.1.2 dede böyle oluyodu teki takıyorum itunes açılıyo kapatıp tongbu açıyorum seçiyorum olmuyo
Allah allah ya basıl yapmak lazım çok araştırdım ya ulamadımBende de oluyordu nasıl düzelttim unuttum ama iTunes neden oluyor olabilir
Hocam telefon 8.1.3 ben gta nın ipa dosyasını indirdim tongbu ile ama kurulanadı failed diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?