0MG90 Üye Twitter'da, Trendyol'da aşağı kaydırıyorum ya bir şey olmuyor ya da kafasına göre bir şey açıyor
sLeepLe Üye Kararlı sürüm gelse artık huzursuz kullanıyorum telefonuKararlı sürüm gelse artık huzursuz kullanıyorum telefonu
Kararlı sürüm gelse artık huzursuz kullanıyorum telefonuKararlı sürüm gelse artık huzursuz kullanıyorum telefonu
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Az önce twett'ini okudum Apple açıklama yapmış 8.0.2 bir kaç gün içinde geliyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Az önce twett'ini okudum Apple açıklama yapmış 8.0.2 bir kaç gün içinde geliyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sLeepLe Üye Nextman' Alıntı: Az önce twett'ini okudum Apple açıklama yapmış 8.0.2 bir kaç gün içinde geliyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Inşallah hata yoktur güzel bir Sürüm olur
Nextman' Alıntı: Az önce twett'ini okudum Apple açıklama yapmış 8.0.2 bir kaç gün içinde geliyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Inşallah hata yoktur güzel bir Sürüm olur
sLeepLe Üye Nextman' Alıntı: önemli ölçüde hataların düzeltmesi yapıldığını belirtiyor Genişletmek için tıkla ... O zaman güzel okulda güncellerim
Nextman' Alıntı: önemli ölçüde hataların düzeltmesi yapıldığını belirtiyor Genişletmek için tıkla ... O zaman güzel okulda güncellerim
Serhan Üye sLeepLe' Alıntı: O zaman güzel okulda güncellerim Genişletmek için tıkla ... Okul Wifi Sömürting
sLeepLe Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Okul Wifi Sömürting Genişletmek için tıkla ... Üniversite'de Wi-Fi çok iyi 1 gb asphalt 8 i 5 dk da indirdi
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Okul Wifi Sömürting Genişletmek için tıkla ... Üniversite'de Wi-Fi çok iyi 1 gb asphalt 8 i 5 dk da indirdi
Serhan Üye Beyler listede ipad 3 yoktu ios 8 listesinde aldımı onlar merak ediyordum aklıma geldi şimdi ?
Batuhan Apatay Üye Betada olan özellikler yok zaten şu an ya da ben kullanamıyorum. Onları da eklerlerse fena olmaz.
PureFood Üye 0MG90' Alıntı: Hatalı güncelleme vermiş reziller Genişletmek için tıkla ... Harbiden ha, çok güldüm ben de Güncelleme içeriği hata düzeltmeleri, gelen güncelleme yeni hatalar. Olaya bak
0MG90' Alıntı: Hatalı güncelleme vermiş reziller Genişletmek için tıkla ... Harbiden ha, çok güldüm ben de Güncelleme içeriği hata düzeltmeleri, gelen güncelleme yeni hatalar. Olaya bak
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Hatalı güncelleme vermiş reziller Genişletmek için tıkla ... Sabırlı olmak gerekir olabilir. Hız felakettir, Acele işe karışan mutlaka olur falan filan
0MG90' Alıntı: Hatalı güncelleme vermiş reziller Genişletmek için tıkla ... Sabırlı olmak gerekir olabilir. Hız felakettir, Acele işe karışan mutlaka olur falan filan
Bessonnitsa Üye 8.0.2 yayınlandı iOS 8.0.2 Apple Inc. 958 MB cihaz 4s! Not: Güncelleme bilgilerinde "batarya" "şarj" kelimeleri yok!
8.0.2 yayınlandı iOS 8.0.2 Apple Inc. 958 MB cihaz 4s! Not: Güncelleme bilgilerinde "batarya" "şarj" kelimeleri yok!
sLeepLe Üye Bessonnitsa' Alıntı: 8.0.2 yayınlandı iOS 8.0.2 Apple Inc. 958 MB cihaz 4s! Not: Güncelleme bilgilerinde "batarya" "şarj" kelimeleri yok! Genişletmek için tıkla ... Ne gibi Değişiklikler var safari sorunu çözülmüş mü Wi-Fi nasıl ?
Bessonnitsa' Alıntı: 8.0.2 yayınlandı iOS 8.0.2 Apple Inc. 958 MB cihaz 4s! Not: Güncelleme bilgilerinde "batarya" "şarj" kelimeleri yok! Genişletmek için tıkla ... Ne gibi Değişiklikler var safari sorunu çözülmüş mü Wi-Fi nasıl ?